📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Plac zabaw to nie miejsce do picia. W grupie czy nie pogonił ich, piwo.
Dobrze, że są napisy bo nic nie rozumiem przez ten bełkot
Ten łysy... to Tasak(wpiszcie na yt) Kiedyś zrobili z nim wywiad Polacy jak był skinheadem, teraz łapie pedofilów.
To nie jest tasak, z tego co pamiętam on miał pieprzyk pod nosem na lewej stronie twarzy (dosyc widoczny)
Wpiszcie w ru.wikipedia.org "tesak"
Wpiszcie w ru.wikipedia.org "tesak"
Duży to pizda i gdyby nie przewaga wzrostu i wagi to gówno by zrobił, zaczepili by typowych drechów i by go obili i zabrali telefon. BTW co za idiota bije się w okularach? Pewnie dlatego mały mu nie oddał.
Ale wy pieprzycie bez sensu. Siedzi typ na orliku, na którym co chwila bawią się dzieciaki i pije wódkę. Dostaje za to po ryju (zresztą nie tak mocno), później ma wytłumaczone za co dostał to jeszcze macie problem. Sracie się, że czterech na jednego, itp. A co gdyby ten typ już się mocno wstawił i zrobił coś dzieciakom? Wtedy by była fair walka?
Z tego co przed chwila obejrzałem na youtube, to typ nazywa się Tesak a na youtube ma filmiki pod nazwa "Złoty deszcz" (pisane cyrylicą) i wyłapuje w nich pedofilów. Siedział 3 lata w więzieniu, ale dobry chłop jest tera
Z tego co przed chwila obejrzałem na youtube, to typ nazywa się Tesak a na youtube ma filmiki pod nazwa "Złoty deszcz" (pisane cyrylicą) i wyłapuje w nich pedofilów. Siedział 3 lata w więzieniu, ale dobry chłop jest tera
markross napisał/a:
Duży to pizda i gdyby nie przewaga wzrostu i wagi to gówno by zrobił, zaczepili by typowych drechów i by go obili i zabrali telefon. BTW co za idiota bije się w okularach? Pewnie dlatego mały mu nie oddał.
Ale mial i mu wpierdolil
Dla mnie okularnik to pizda i chcial sie pokazac lejac jakies podpitego typka, po paru gongach w typa sie zmachal jak by z pola wrocil, PIZDA PIZDA PIZDA Cala rosja to PIZDA
Ura bura szef podwóra. Na moim osiedlu nawet stare spieki spod sklepu prezentowały wyższy poziom walk. Łysy pajac.
Szczerze? Dla mnie jest to zwykły pretekst żeby komuś wpierdolić. Już widzę jaki to ten łysy koleżka poczciwy i moralny. Zwykłe pierdolenie. Tym bardziej, nie widać żeby pijący robili jakieś problemy, po prostu rozmawiali.
Co wy kurwa pierdolicie jakiś 4 na dwóch Tesak sam podbił do niego, i tak właśnie ze taki zajebiście moralny, ten człowiek jest skinheadem i pilnuje porządku w swoim mieście, a większość z was go zna lewaczki jebane dlatego tak po nim jedziecie.
zbyszko z lublina napisał/a:
Typowi nazi skinheadzi koszulka 88 (heil hitler), 4 na 2 i o głowę niższych. Typówka-łysę tępaki z zawodówki najprostsza ideologia im pasuje, no i standard LUBIĄ BIĆ KOGOŚ KTO IM NIE CHCE ODDAĆ
Ty student, siadaj na widlaka i rozładuj ciężarówkę, bo właśnie podjechała dostawa pod Biedronkę. A potem wracaj grzecznie na kasę, a nie się przypierdalasz do ludzi z zawodówki i wysuwasz tu jakieś wsiowe mądrości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów