Tak żydzi podjudzają do konfliktów
Oczywiście że tak. Wystarczy spojrzeć na podział w USA i Polsce.
1 strona - chce lgbt, murzynów, islamiskich uchodzców, nienawidzi patriotów
2 strona - nie chce lgbt, murzynów, islamiskich uchodzców, popiera patriotów
Ale jakoś tak się składa że 1 i 2-ga strona włazi żydom w dupę. Kto więc jedyny na konflikcie nie traci? I właśnie dla tego Soros i podobni sponsorują tak BLM, jak i antife, lgbtq, i islamizacje. Dziel i rządź.
rona - chce lgbt, murzynów, islamiskich uchodzców, nienawidzi patriotów
2 strona - nie chce lgbt, murzynów, islamiskich uchodzców, popiera patriot
ale trzeba mieć najebane we łbie, żeby pierdolić takie farmazony. Wszystko kurwa żydzi... nie że kiepska edukacja, nie że sam rząd stwarza podziały, nie że ludzie to leniwe tłumoki, nie że zarobki niskie... wszystko kurwa żydzi. Typowa wymówka przegrywów, znaleźć kogoś kto jest winny mojego nieróbstwa i narzekać, pierdolić jakieś wyimaginowane pierdoły, wszystko tylko kurwa nie wziąć się do roboty i nauki.
Dlatego tak wam się pis podoba bo oni przygłupów wsadzają na stanowiska, tylko że nie wychodzi to nikomu na dobre
druga sprawa typ już został wyjaśniony, lud go znalazł i ukarał. Stara sprawa, janlew możesz skończyć się masturbować pod stołem.
1 strona - chce lgbt, murzynów, islamiskich uchodzców, popiera patriotów (prawdziwych, nie nazistów)
2 strona - nie chce lgbt, murzynów, islamiskich uchodzców, popiera pedofilów i nazistów.
Poprawione. Teraz przynajmniej prawdziwe.
ale trzeba mieć najebane we łbie, żeby pierdolić takie farmazony. Wszystko kurwa żydzi... nie że kiepska edukacja, nie że sam rząd stwarza podziały, nie że ludzie to leniwe tłumoki, nie że zarobki niskie... wszystko kurwa żydzi. Typowa wymówka przegrywów, znaleźć kogoś kto jest winny mojego nieróbstwa i narzekać, pierdolić jakieś wyimaginowane pierdoły, wszystko tylko kurwa nie wziąć się do roboty i nauki.
Dlatego tak wam się pis podoba bo oni przygłupów wsadzają na stanowiska, tylko że nie wychodzi to nikomu na dobre
druga sprawa typ już został wyjaśniony, lud go znalazł i ukarał. Stara sprawa, janlew możesz skończyć się masturbować pod stołem.
Wyborcom PiS-u tego nie wytłumaczysz. Od 8 lat mają obsadzone swoimi ludźmi wszystkie instytucje, sejm i prezydenta, a mimo to Morawiecki mówił kilka dni temu, że brak realizacji obietnic wyborczych to wina Tuska... którego od prawie 10 lat nie ma w Polsce. Jakim trzeba być inteligentem, żeby w to uwierzyć?
Zaprosiłbym skurwysynów do swojego gabinetu na zabieg...
Mogę oglądać różne gówna, fekalia, wypadki i nawet tranzystory, ale za krzywdzone dzieci rąbałbym siekierą
Czy tylko ja przeczytałem to tak? - "ale skrzywdzone dzieci rąbałbym siekierą"
Zaprosiłbym skurwysynów do swojego gabinetu na zabieg...
Mogę oglądać różne gówna, fekalia, wypadki i nawet tranzystory, ale za krzywdzone dzieci rąbałbym siekierą
Czy wobec księży-pedofilów jesteś równie stanowczy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów