18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Nocturno 2013-07-07, 10:38
Dla debilnego eventu, dla hucpy, młodzi przyłażą z najdurniejszymi transparentami. Czas znaleźli, możliwości mieli... ciekawe, ile z tych młodych osób choć raz w roku poszła na wiec, apel, marsz, pikietę przeciwko rządowi, ku pamięci ofiar Wołynia, Katynia, ku pamięci i chwale Żołnierzy Wyklętych, na Marszu Niepodległości etc.

Dla debilnej zabawy każdy gówniarz znajdzie czas. Najebać się, pośmiać, palić, robić publicznie jaja. Szkoda, że gdy coś się organizuje ważnego - ci sami młodzi wykręcają się jak tylko mogą. Główka boli, dupcia struchlała, nóżki nie chodzą, a choroba łapie, a ich to nie interesuje.

IDŹ PAN W PIZDU z takimi wydarzeniami. Szlag mnie trafia, jak widzę, że młodzież traci czas, pieniądze i zaangażowanie na debilne wydarzenia. A gdy trzeba, to ich nie ma. Co ciekawe - typowe dla mediów głównego nurtu jest to, że w tym samym czasie, gdy organizowana była ta debilna hucpa, jestem niemalże pewien, że w całej Polsce były organizowane arcyważne wydarzenia, a na pewno ważniejsze, niż zbiegowisko darmozjadów. Może był wiec ku chwale jakiegoś bohatera regionalnego? Może były działania obywatelskie, oddolne? Może była akcja obywatelska? Może ktoś zebrał wiele podpisów pod czymś? Czy naprawdę muszą w telewizji pokazywać motłoch i hołotę..?

♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱
Zgłoś
!Timon 2013-07-07, 11:33 1
@Libertarian

Przepraszam jeśli kogoś jeszcze pominąłem w tej króciutkiej liście. Kogo jak kogo ale za pominięcie Libertarian strasznie mi wstyd.
Lista jest z wikipedii - nawet nie trzeba za bardzo dupy z domu ruszać, żeby zapoznać się z partiami na które można głosować.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
n................a 2013-07-07, 11:41 2
!Timon napisał/a:

@Libertarian

Przepraszam jeśli kogoś jeszcze pominąłem w tej króciutkiej liście. Kogo jak kogo ale za pominięcie Libertarian strasznie mi wstyd.
Lista jest z wikipedii - nawet nie trzeba za bardzo dupy z domu ruszać, żeby zapoznać się z partiami na które można głosować.

Wiem, wiem. Nie mam przecież pretensji, tylko popieram Cię
Jak słyszę gdy ktoś mówi, że nie ma w Polsce na kogo głosować to mnie kurwica bierze. Najczęściej są to osoby młode, dla których polityka jest niezrozumiała a lista partii kończy się na PO i PiS, ewentualnie RP na którego te oszołomy głosowały. Zamiast łazić i głosić bezsensowne hasła powinni spiąć dupy i zapoznać się z szerokim wyborem opcji politycznych w tym kraju. Ale do tego trzeba chęci i zrozumienia podstawowych zasad. Większość niestety woli oglądać w internecie koty zamiast szukać wiedzy naprawdę wartościowej
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów