Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Antyszczepionkowcy w natarciu!
Co ma wspólnego pożar wieżowca z antyszczepionkowcami? Jak szukasz atencji, to wypierdalaj na kwejka lub tiktoka, cioto.
Zeszyty już spakowane?
a co ma konfederacja do antyszczepionkowców? Sam właśnie wcisnąłes politykę tu.
Nie wiem czy odpisywać na takie głupie pytania i zniżać się do twojego poziomu, ale powiedz mi, która partia najgłośniej szczeka i jest w ogóle za brakiem jakichkolwiek szczepień i tych, które wykonujemy od lat i na covid ? Partia Przyjaciół Piwa Ibisza czy Konfa ? Chciałeś zabłysnąć nie wyszło.
Nie wiem czy odpisywać na takie głupie pytania i zniżać się do twojego poziomu, ale powiedz mi, która partia najgłośniej szczeka i jest w ogóle za brakiem jakichkolwiek szczepień i tych, które wykonujemy od lat i na covid ? Partia Przyjaciół Piwa Ibisza czy Konfa ? Chciałeś zabłysnąć nie wyszło.
Konfa nie jest przeciwko tradycyjnym szczepieniom, tylko przeciwna temu eksperymentowi.
Jak to się dzieje, ze im ktos bardziej tepy tym glosniej krzyczy..?
taka partia którą wybrałeś w swoim marnym umyśle. Programowanie imbecyli ciąg dalszy.
Jak mnie wkurwia jak gimbusy wypierdalają wszędzie szczepy, Antyszczepy. Przyszedłem tu oglądać filmiki, a nie otrzymać dawkę niedorozwoju z konfederacji. Kto ma zdechnąć ten zdechnie skończcie o tym codziennie pierdolić.
Jak mnie wkurwia jak gimbusy wypierdalają wszędzie szczepy, Antyszczepy. Przyszedłem tu oglądać filmiki, a nie otrzymać dawkę niedorozwoju z konfederacji. Kto ma zdechnąć ten zdechnie skończcie o tym codziennie pierdolić.
Jakiej Konfederacji? Twoja matka chyba paliła jak była w ciąży.
Co ma konfederacja do antyszczepow xD ? Ty jesteś glupi czy pierdolniety ?
Ale śmieszne dziwadło z Ciebie
Zasadniczo jest to partia wolnościowa, walcząca z faszyzmem sanitarnym, więc ma coś tam wspólnego ze szczepieniami. Nie będę używał tutaj syjonistycznych fraz, wymyślonych do skłócenia narodu, bo to nie szczepienia są problemem - dla mnie niech idioci sobie po trzy dawki na miesiąc przyjmują - tylko stalinowskie metody segregowania i kontrolowania społeczeństwa. Śmierdzące lewactwo szykuje nam swoją tępota Orwellowską rzeczywistość, ale im to się przecież podoba.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów