Starszy pan apeluje o spokój.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta, kurwa, a jakby umierał na tego wirusa to by było "panie boże czemu ja?"
nie no za druida to ja piwko daje
Makaki stary durniu zarażają bez problemu w ramach eksperymentów. A w ogóle pierwszy w kolejce jest.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To byłby głos rozsądku, jakby na żywo palnął sobie w łeb. Niech nie pierdoli, niech daje przykład.
materiał nie dostanie ode mnie piwka, Toj komentarz natomiast, jak najbardziej
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To byłby głos rozsądku, jakby na żywo palnął sobie w łeb. Niech nie pierdoli, niech daje przykład.
Co Ty pierdolisz, dawno nie słyszałem bardzie rozsądnych słów niż tego Pana. Ma 100% racji. A to, że nikt z nas umierać nie chce i dopuścić do myśli też nie chce, że jest wirusem na tej planecie to już inna sprawa. Każde stworzenie się życia chwyta, zrozumiałe.
Skoro człowiek jest największą szkodą dla świata, to dlaczego ten stary pierdolnik jeszcze żyje? Jako kochający "matkę naturę" pierdziel, powinien już dawno jej pomóc i skończyć ze swoim bezsensownym życiem.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Co Ty pierdolisz, dawno nie słyszałem bardzie rozsądnych słów niż tego Pana. Ma 100% racji. A to, że nikt z nas umierać nie chce i dopuścić do myśli też nie chce, że jest wirusem na tej planecie to już inna sprawa. Każde stworzenie się życia chwyta, zrozumiałe.
A nie zauważyłeś, ile na wartości zyskałby jego przekaz, gdyby wyciągnął Shotguna i rozjebałby sobie łeb??
Oczywiście umieściłby hasztag #FollowMe
Skoro ten pan uważa ludzkość za taką zarazę matki ziemi, to niech da dobry przykład i zacznie jej oczyszczanie od pierdolnięcia sobie w ten pusty zbutwiały łeb
Gdyby ktos jednak przeżył i chciał się z tego powodu porządnie najebać:
zrzutka.pl/zeavv7
Kiedyś w Philo widziałem czarnego żydowskiego karła, z trzema sutkami, a więc jest czym się zająć.
zrzutka.pl/zeavv7
Kiedyś w Philo widziałem czarnego żydowskiego karła, z trzema sutkami, a więc jest czym się zająć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów