Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja nie trawię gościa i mam w piździe nim wasze zachwyty...
jak bys miał naprawde nasze zachwyty tam gdzie napisałes to byś nie pisał wogole takiego komentarza. jedyne co masz to ból dupy.
papa
Załóż sobie firmę i rób z nią co Ci się żywnie podoba, sprzedawaj, nie sprzedawaj, niemcowi, Polakowi, Marsjaninowi, mamie, babci, koledze, nikomu. Za darmo oddaj, albo nic nie rób. Ale ch*j Ci do tego, co ktoś ze swoją prywatną firmą robi i komu przekazuje udziały.
Na ekonomii to ty się nie znasz, po co w ogóle udzielasz się w temacie którego nie rozumiesz? Siłę narodu tworzą jednostki, ci mali jak i ci wielcy przedsiębiorcy. Jak sądzisz gdzie idą główne przychody takiej firmy, która została sprzedana np skośnym lub szwabom albo komukolwiek innemu? W naszym interesie jest to aby dbać o takie firmy i rozwijać, umacniać ich pozycje na naszym rynku. Tak aby kapitał pozostał w kraju a nie napychał portfele innym. Tylko to trzeba być dalekowzrocznym, oczywiscie zdaje sobie sprawę z tego że niektóre firmy przez nieumiejętne zarzadzanie popadają w długi i chcac się ratować szukaja inwestorów poza granicami. Ale w tym rzecz, że to państwo powinno wspierać, nieoniecznie finansowo. Często wystarczyło by aby pomóc w kierowaniu firmą, mamy wielu inteligentnych, bystrych menadżerów. Widzę to tak: Kiedy jakaś firma zaczyna mieć problemy, to zamiast puszczać ją chinolom to powinno się zebrać grono ludzi o odpowiednich kompetencjach i uradzić jak można by odwrócić sytuację. Zapewne i tak tego nie pojmiesz ale leje na to. Pięknym przykładem Twojego podejścia jest pan Andrzej Sapkowski. Wesołych Świąt.
Na ekonomii to ty się nie znasz, po co w ogóle udzielasz się w temacie którego nie rozumiesz? Siłę narodu tworzą jednostki, ci mali jak i ci wielcy przedsiębiorcy. Jak sądzisz gdzie idą główne przychody takiej firmy, która została sprzedana np skośnym lub szwabom albo komukolwiek innemu? W naszym interesie jest to aby dbać o takie firmy i rozwijać, umacniać ich pozycje na naszym rynku. Tak aby kapitał pozostał w kraju a nie napychał portfele innym. Tylko to trzeba być dalekowzrocznym, oczywiscie zdaje sobie sprawę z tego że niektóre firmy przez nieumiejętne zarzadzanie popadają w długi i chcac się ratować szukaja inwestorów poza granicami. Ale w tym rzecz, że to państwo powinno wspierać, nieoniecznie finansowo. Często wystarczyło by aby pomóc w kierowaniu firmą, mamy wielu inteligentnych, bystrych menadżerów. Widzę to tak: Kiedy jakaś firma zaczyna mieć problemy, to zamiast puszczać ją chinolom to powinno się zebrać grono ludzi o odpowiednich kompetencjach i uradzić jak można by odwrócić sytuację. Zapewne i tak tego nie pojmiesz ale leje na to. Pięknym przykładem Twojego podejścia jest pan Andrzej Sapkowski. Wesołych Świąt.
Że też masz czelność pisać komuś, "że pewni i tak czegoś nie zrozumie"...
Że też masz czelność pisać komuś, "że pewni i tak czegoś nie zrozumie"...
W sumie masz rację, nie powinienem tego pisać. W końcu Cię nie znam. Sry
Nie ma "Na zdrowie kurwa" nie ma polskiego akcentu.....
Nie ma "Na zdrowie k***a" nie ma polskiego akcentu.....
Nie ma "Na zdrowie k***a" nie ma polskiego akcentu.....
Obejrzyj jeszcze raz z dźwiękiem to usłyszysz "pij do dna". I ruski akcent "idi nachuj".
A ja nie trawię gościa i mam w piździe nim wasze zachwyty...
to właź do stawu i pokaż jakis bohater...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów