📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@mac80
bo mają ropę i tyle w temacie. Mój ojciec tam pracuje od roku na budowie i twierdzi jaki to komunizm jest super bo tyle hajsu. Szkoda tylko, że tam jest inwigilacja i kontrola ludzi jak chuj (kup karte sim-wypełniasz formularz ze wszystkimi danymi kontaktowymi z danym nr żeby było wiadomo kto ty).
Jakby nie mieli ropy to by adekwatnie do brudasów mieszkali w domkach z patyków i łowili ryby.
bo mają ropę i tyle w temacie. Mój ojciec tam pracuje od roku na budowie i twierdzi jaki to komunizm jest super bo tyle hajsu. Szkoda tylko, że tam jest inwigilacja i kontrola ludzi jak chuj (kup karte sim-wypełniasz formularz ze wszystkimi danymi kontaktowymi z danym nr żeby było wiadomo kto ty).
Jakby nie mieli ropy to by adekwatnie do brudasów mieszkali w domkach z patyków i łowili ryby.
malutky napisał/a:
zajebisty jest.
zaczalem przegladac jego kanal i trafilem na takie cos, znacie przysmak surstroming?
surstroming, podjrzewam, ze jebie o wiele gorzej niż picza starej rumuńskiej prostytutki która nigdy nie miała kontaktu z wodą.
youtube.com/watch?v=6ZpOD0xT-pA
miałem okazję jeść surstromming powiem tyle, akurat w tym wypadku nasz kolega Tor Eckhoff jadł słabszą wersję - oczyszczonych śledzi, przygotowanych na eksport do innych krajów. Najbardziej śmierdzą kiszone śledzie marki Oskars, szczerze powiedziawszy dłonie jebały jeszcze mi na następny dzień. A w smaku są słone
KOCHAM GO ! <3
Ten to ma nagrzane we łbie. Piwo!
Cytat:
Za przeproszeniem, w dupie byłeś i gówno widziałeś. Socjal fundują głównie z podatków, pieniądze z paliw kopalnych idą w fundusz inwestycyjny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów