Co tam u naszego kochanego Apetorka?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak bym miał tyle alkoholu we krwi co on to pewnie mógłbym do wiosny w morzu beringa za boję robić i bym nie zamarzł ;p
Z taką kondychą mógłby wejść na everest w japonkach i szortach
– „Na pohybel skurwysynom!”
tylko pomyslcie, jak sie potem wejdzie w ciepłe
tylko pomyslcie, jak sie potem wejdzie w ciepłe
pata, pata, pata
serio nie wiem co napisac pod tym postem
pomogę Ci "serio nie wiem co napisac pod tym postem", to napisz dużo to wniesie.
klubo napisał/a:
Się podniecacie jakimś przygłupem
Co za kurewska mentalność...
Weź rusz dupę i sam zrób coś takiego, a nie tylko narzekasz. Ty pewnie ubierasz rajtuzy i bambosze, a gość widać że ma jaja żeby wejść do w chuj zimnej wody.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów