📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ani to śmieszne, ani sadystyczne, jakiś koleś pije wódkę (albo wodę) z gwinta, potem idzie gdzieś, znów pije, robi tępe miny, znów pije, wydając przy tym dźwięki jakby to było orzeźwiające...
Oświeci mnie ktoś, o co tu kurwa chodzi?
Machol napisał/a:
Moim zdaniem miał kobietę/żonę która to nigdy nie zamykała ryja tylko pierdoliła non stop i nie dawał mu pić. Pewnego dnia trzasną drzwiami i sobie tak żyje w ciszy (zazdroszczę mu czasami). A filmiki kręci by tylko swoją babę wkurwić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów