Każdy kto kiedyś spotkał się z laską z neta, wie że nie wyglądają one na żywo lepiej niż na zdjęciu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też mi odkrycie, ile to trzeba mieć lat, żeby nie wiedzieć, że baby to oszustki.
Weźcie jeszcze zmyjcie im makijaż, to dopiero się zdziwicie.
Weźcie jeszcze zmyjcie im makijaż, to dopiero się zdziwicie.
radek225 napisał/a:
Na tym zdjęciu wcale lepsza nie jest niż w realu.
Kurwa racja! Wcale a wcale a ta strona na psy schodzi doskonale.
Pierwsza i najważniejsza zasada. Jeżeli laska ma zdjęcie tylko ryja = jest gruba.
pAwko7 napisał/a:
Pierwsza i najważniejsza zasada. Jeżeli laska ma zdjęcie tylko ryja = jest gruba.
Czyli znasz problem.
djpyza napisał/a:
po takim syfie się lata. ile lat mam ani razu nie byłem xD nie za zazdroszczę !
Mateuszu Sienko z Białegostoku. Czy zaczniesz używać języka ojczystego należycie? To nie Podlasie!
Sztruks napisał/a:
Nie miałem potrzeby szukać lasek na necie... w realu mam branie.
branie u księdza się nie liczy.
Sztruks napisał/a:
Dobra dobra, ty weź je lepiej wypuść z tej piwnicy
Sztruks napisał/a:
Ja biorę w biedronce
Sztruks napisał/a:
Ziomuś SIMSy to nie real
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów