Arab na przejażdżce z kierowcą rajdowym!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie porzygał sie
co za samochód?
jak dam jeszcze jedno piwo to chyba jednak nie pusci tego pawia.a tak czekałem
Syn jakiego katarskiego szejka co w życiu jedynie komfortowo samolotami tylko śmigał to takie plebejskie rozrywki jak jazda lanosem go brzydzą i wywołują panikę.
ciekawe jaka mine mialby kierowca jakby arab go wzial na przelot samolotem...
Ale, że nie wybuchł. Dziwne...
moim zdaniem to fake wpisz w youtube arab drift to zobaczysz jakie to krejzole
pewnie po raz pierwszy orzesiadl sie z wilblada do samochodu, z reszta oara sporowego - juz lepiej doginam swoim seicento ;P ... tylko arabusow nie biore na poklad,
nie tak źle się trzymał, sam pewnie robiłbym głupsze miny tak się wydaje, ale założę się że 80% osób zachowywało by się gorzej na jego miejscu ^^
Na sam koniec miałobyć coś w stylu " Allah Akbar! Jeps!!!" ale rzygowiny zatkały gardziel i nie będzie dziewic....
takie z nich kurwa maczo żeby kobiecie wyjebać a piszczy jak mała kurwa gdy wchodzi bokiem w zakret pedał jebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów