Arab na przejażdżce z kierowcą rajdowym!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie porzygał sie
co za samochód?
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
ciekawe jaka mine mialby kierowca jakby arab go wzial na przelot samolotem...
Ale, że nie wybuchł. Dziwne...
moim zdaniem to fake wpisz w youtube arab drift to zobaczysz jakie to krejzole
pewnie po raz pierwszy orzesiadl sie z wilblada do samochodu, z reszta oara sporowego - juz lepiej doginam swoim seicento ;P ... tylko arabusow nie biore na poklad,
nie tak źle się trzymał, sam pewnie robiłbym głupsze miny tak się wydaje, ale założę się że 80% osób zachowywało by się gorzej na jego miejscu ^^
łłłłeeee.... myślałam że chociaż pawiem zakończy
he...he... widzę że nie tylko ja )
he...he... widzę że nie tylko ja )
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci skurwiele umarli za swoją" generał George S. Patton
takie z nich kurwa maczo żeby kobiecie wyjebać a piszczy jak mała kurwa gdy wchodzi bokiem w zakret pedał jebany
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów