📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Że nikt nie napisał, że to coś, bo nie mogę napisać, ze człowiek, odpierdolił to samo co Beckham
19ahmed22 napisał/a:
Tylko czekałem, aż ktoś odniesie mój nick do tego ciapatego
Oświadczzenie:
Mój nick nie ma nic wspólnego z muzułmanami zwanymi potocznie ciapatymi, arabusami, brudasami itp. Nick wywodzi się od starego, poczciwego filmiku Ahmed martwy terrorysta i tak sobie został
Cieszę się, że nie musiałeś tak długo czekać
Nie nie, powinno być Achhhmed.
Chicago napisał/a:
Cieszę się, że nie musiałeś tak długo czekać
Nie nie, powinno być Achhhmed.
Tak, ale będąc najebanym trudniej byłoby mi to wpisać, więc zostało na ahmed
Edit: Chuj, BongMan może wypisywać cały czas niestworzone historie, że miał zajebistą laskę ale go puściła bokiem, to ja też sobie mogę napisać że czasami jestem najebany
Dostał kartkę, bo w karnych nie można "straszyć" i trzeba uderzać pierwszym kopnięciem
Tutaj jak widać gość pomyślał, że zmyli bramkarza i się wyjebał Według mnie, to mu się udało, na miejscu bramkarza byłbym nieco zdziwiony
Tutaj jak widać gość pomyślał, że zmyli bramkarza i się wyjebał Według mnie, to mu się udało, na miejscu bramkarza byłbym nieco zdziwiony
Aż dziw że tego tutaj nie było.
Na moje oko zagranie fair play, wygrywali 4:0, po co upokarzac znajomych z wioski obok, pewnie nawet te samy kozy ruchali -_- Panie i panowie, nawet zwierzeta i ciapaki czasem maja takie mile odruchy... No chyba, ze to byl fail - w takim wypadku beka w chuj xD
To już nawet ja lepiej gram w nogę. Ciekawe ile zarabiają w tej lidze. :|
Widzę sami znawcy piłki nożnej. Żółtą ciapaty dostał, bo nie można markować karnego.
Dla tych wyjątkowych:
<Pozorowanie jakiejś czynności lub jakiegoś stanu.>
Dla tych wyjątkowych:
<Pozorowanie jakiejś czynności lub jakiegoś stanu.>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów