📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arab strzela, Allah kule nosi
Aha, mam jeszcze inne chińskie porzekadło:
Niedaleko pada pocisk od araba
Aha, mam jeszcze inne chińskie porzekadło:
Niedaleko pada pocisk od araba
dzwięk przed wylotem rozpierdala system taki grubas mówiący boooom w slomo
coś czuję ,że w walentynki pod koniec dnia będę miał podobny wystrzał.
ale co Wy tam możecie wiedzieć jak będziecie jechać na ręcznym
ale co Wy tam możecie wiedzieć jak będziecie jechać na ręcznym
Czasami myslę, że oni to tak specjalnie, żeby materiał na neta był.
Ich tam chyba wicej ginie od takich prób domowej broni niż w walce...
Szeryfian napisał/a:
Spojler:
Na końcu "Allah Akbar". Można stawiać piwa bez oglądania.
Postawiłem w ciemno. Nie zawiodłem się
Odgłos wylatującego pocisku jak z mario
łoooooo kurwa , ale ma zasięg , cóż za precyzja namierzania !! zbudowane z rogu zarzniętej na allaha kozy i pewnie z rurki po pepsi !! jak tak dalej pójdzie to za 783 lata zdołają wykuć pierwszy miecz !! jebać kozopukaczy!
Szmatogłowe inżyniery
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów