Arabskie przestępcze klany rodzinne opanowały berlińską dzielnicę Neukoelln i zastraszają od lat mieszkającą tam ludność.
Takie tam ze stolicy kebabów..
Arabskie przestępcze klany rodzinne opanowały berlińską dzielnicę Neukoelln i zastraszają od lat mieszkającą tam ludność.
Oni nie są głupsi od, jak to mówisz, "nas". Oni udają głupszych.
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"Ja mam dwoje dzieci z niemka z Berlina. Jakie gangi??? W Berlinie jest trzymany taki porzadek! To jest panstwo policji. to jest jakis badziew. oni tam maja zero do gadania Pozatym poznalem fajnych ludzi z turcji i chodzilem z nimi na imprezy. bardzo fajowi.
Może iloraz inteligencji jest poprzez tzw. chów wsobny (bo o to ci chodzi względem kuzynostwa i ruch.nka sióstr wszelakich), coraz niższy (dla przykładu: w Somalii IQ 1/3 narodu jest niższe niż 75 pkt), jednak jest to działanie celowe. Araby islamiści to najbardziej krwiożerczy chwast na tej planecie właśnie poprzez klany i familie - ale tylko wykonawcy podbojów np. obecnie Europy Zachodniej.
Rody z bardzo bogatych krajów arabskich, zwłaszcza salafici (najbardziej kryjący się ze swoimi prawdziwymi poglądami - finansują min. budowy meczetów w Polsce pod płaszczykiem krzewienia "religii pokoju", bardzo uważają na właściwe mieszanie się krwi, tzn. między rodami ale nie w rodzinie.
Pokazani Muzułmanie są czekającymi na "Rozkaz 66" klonami do walki, rozpierduchy, wycia na ulicach i zapładniania samic. Pranie mózgów od dziecka (wiadomo że czystszy, tu: głupszy, mózg łatwiej wyprać) przynosi efekty. Jeśli jesteś Polakiem, przeczytaj "W pustyni i w puszczy" bo tam jest pokazane oblicze Islamu i jego wyznawców w sposób prosty i nie skażony "poprawnością polityczną", a przy okazji jest przesłanie Pana Tarkowskiego odnośnie zabijania i czystości sumienia. Amen brothers & sisters.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.A może nie chodzi o to że maja niższe IQ, inaczej by przepadli z kretesem. Wiec albo lewactwo i liberałowie na zachodzie sa od nich głupsi, albo to celowe działanie, innych wyjść nie ma.
Moim zdaniem ktoś celowo wysługuje się lewackimi i liberalnymi naiwniakami,
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.@up
Ale on nie pisze nic o kasie, braku czasu, ani pogardzaniu...
Co do języka - mi to wygląda na klawiaturę bez znaków polskich.
Pytanie, czy pisze w 100% serio.