📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
10 filmów temu zrozumieliśmy,że ten kolo może wypić 0,5 chuj wie czego za jednym zamachem ile jeszcze filmów musimy obejrzeć,żeby i on zrozumiał,że mu rozumiemy?
Cytat:
3 sekundy po filmiku cala wódeczka arbuzowa na dywanie razem z tym arbuzem i z wczorajszym obiadem
ta, akurat. 2:44-2:45 wcale nie robili stop klatki
musieli użyć miarki, żeby w dobrym miejscu narysować drugą kreskę tworzącą krzyżyk (środek arbuza)
to nie ten idiota co wali cala flaszke naraz ?
Napalony_Cygan napisał/a:
Nie widziałeś cięcia? Ten baran już miał więcej takich filmików, w których udaję, że na raz wypja flaszke.to nie ten idiota co wali cala flaszke naraz ?
Może zmień tytuł z "Arbuzowa wódka" na "Wódka z arbuza"
Więcej sensu i "żartu" w tym będzie...
Więcej sensu i "żartu" w tym będzie...
Mogli dodać jeszcze filmik 20 minut po wypiciu arbuzówki ; )
Motyw z sufitem mega, ale kurwa nie rozumiem co to za szpan wychlać pół litra z gwinta... Czym tu się kurwa popisywać...
A ja mam pewien pomysł. Kiedy oni to tak tam pierdolili to pomyślałem czy nie dało by się zrobić to co oni zrobili (wyciąć kółko), łapą wygrzebać 1/3 zawartości i zalać wódą, zamknąć pokrywę, włożyć na 30 min do lodówki, wyjąć i doić true watermelon vodka słomką?
E, e, dobry pomysł?
E, e, dobry pomysł?
Latwiej zrobic piwna wodke wrzucajac kieliszek do pokala z kuflowym mocnym i pic do odciecia zaplonu co nie zajmuje duzo czasu niz sie yebac z jakims wodnym-melonem. I co jeszcze wodka z pomaranczy bananow i malin? Troche mi to zalatuje gejostwem.
gnat8 napisał/a:
Latwiej zrobic piwna wodke wrzucajac kieliszek do pokala z kuflowym mocnym i pic do odciecia zaplonu co nie zajmuje duzo czasu niz sie yebac z jakims wodnym-melonem. I co jeszcze wodka z pomaranczy bananow i malin? Troche mi to zalatuje gejostwem.
Według Twojego toku myślenia popijanie wódki sokiem jest w porządku ale dolewanie wódki do soku już nie? No chyba że w ogóle popijanie sokiem też jest gejowe i zapijasz wódkę wódką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów