Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie mam bladego pojęcia co te gówno tutaj robi...
zaj🤬y w sztos gość leży wśród porozkładanych butelek ...
To jest materiał do prywatnych wspominek, ale nie k🤬a do Internetu...

Takie zajawki są godne gimbazy - "tacy fajni jesteśmy, tyle browców op🤬liliśmy, hohoho, ale z nas cioty, po wódce każdy by się pożygał, ale to szczegół, c🤬j że żadnych planów na życie, niezdrowy tryb odżywania, ale hehehehe yolo słeg"
Jeszcze jakby tam leżała ładna r🤬able kobitka, to bym zrozumiał, a nie jakiś grubas w pedalskich majtach...

Suche jak dowc🤬y Bongmana,
nie mam bladego pojęcia co te gówno tutaj robi...
zaj🤬y w sztos gość leży wśród porozkładanych butelek ...
To jest materiał do prywatnych wspominek, ale nie k🤬a do Internetu...![]()
Takie zajawki są godne gimbazy - "tacy fajni jesteśmy, tyle browców op🤬liliśmy, hohoho, ale z nas cioty, po wódce każdy by się pożygał, ale to szczegół, c🤬j że żadnych planów na życie, niezdrowy tryb odżywania, ale hehehehe yolo słeg"
Jeszcze jakby tam leżała ładna r🤬able kobitka, to bym zrozumiał, a nie jakiś grubas w pedalskich majtach...![]()
człowieku o czym ty p🤬lisz?

zapomniałaś jeszcze dopisać że zmarnowałem ci 28 sekund życia

Nie wspominając już o tym, że ostatnio na sadolu panuje jakaś epidemia bólu dupy. Pod połową materiałów jest płacz, że nie powinno to tutaj być itd..
Powyższa wypowiedź NIE dotyczy materiałów z kwejka. Jak ktoś będzie chciał sobie kwejka pooglądać to na kwejka sobie wejdzie.. Lub Facebooka.. Lub gdziekolwiek indziej, gdzie ten syf jest wrzucany.

Wesolutko

A potem zostawią syf...
przecież ku*wa napisał, że po butelki tubylec przybył.
A tutaj tak odnośnie ziomków z tekstami typu "co to gówno tutaj robi?". Ch*j wam w dupę. Pomysł jak i wykonanie przedni a ci będą mięsem, ku*wa rzucać bo im fiutki zaczęły się podnosić na widok grubasa w majtkach. Zasrane pokolenie rurkozjeb*ów.

j🤬a frajernia biega ze smartfonami, pije po pół kielona, a potem tylko kręci materiały i wali do sieci. przy takich to i pić szkoda, bo zamiast mieć jakieś własne dobrane towarzystwo, wspólne wspomnienia i sprawy między sobą to nie k🤬a, komuś się noga powinie czy wleci byle pieprzony kamyk do buta i już trzeba nap🤬lać zdjęcia i filmiki do neta żeby pokazać światu jaką to my faze mamy. szacunek potaniał, zasady też a z nimi razem potaniał człowiek - mało już kolegów co podadzą rękę i nie pozwolą leżeć jak pieprzonemu bumowi ryjem w piachu, tylko fotke pstryk i do neta. smartfonów sie zechciało karva...
ej jesteś jakiś niedoj🤬y czy tylko udajesz?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie