Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie mam bladego pojęcia co te gówno tutaj robi...
zajebany w sztos gość leży wśród porozkładanych butelek ...
To jest materiał do prywatnych wspominek, ale nie kurwa do Internetu...
Takie zajawki są godne gimbazy - "tacy fajni jesteśmy, tyle browców opierdoliliśmy, hohoho, ale z nas cioty, po wódce każdy by się pożygał, ale to szczegół, chuj że żadnych planów na życie, niezdrowy tryb odżywania, ale hehehehe yolo słeg"
Jeszcze jakby tam leżała ładna ruchable kobitka, to bym zrozumiał, a nie jakiś grubas w pedalskich majtach...
Suche jak dowcipy Bongmana,
nie mam bladego pojęcia co te gówno tutaj robi...
zajebany w sztos gość leży wśród porozkładanych butelek ...
To jest materiał do prywatnych wspominek, ale nie kurwa do Internetu...
Takie zajawki są godne gimbazy - "tacy fajni jesteśmy, tyle browców opierdoliliśmy, hohoho, ale z nas cioty, po wódce każdy by się pożygał, ale to szczegół, chuj że żadnych planów na życie, niezdrowy tryb odżywania, ale hehehehe yolo słeg"
Jeszcze jakby tam leżała ładna ruchable kobitka, to bym zrozumiał, a nie jakiś grubas w pedalskich majtach...
człowieku o czym ty pierdolisz?
zapomniałaś jeszcze dopisać że zmarnowałem ci 28 sekund życia
Nie wspominając już o tym, że ostatnio na sadolu panuje jakaś epidemia bólu dupy. Pod połową materiałów jest płacz, że nie powinno to tutaj być itd..
Powyższa wypowiedź NIE dotyczy materiałów z kwejka. Jak ktoś będzie chciał sobie kwejka pooglądać to na kwejka sobie wejdzie.. Lub Facebooka.. Lub gdziekolwiek indziej, gdzie ten syf jest wrzucany.
Wesolutko Jeśli tylko chłopak ma wystarczający dystans do siebie to ma pamiątkę na całe życie
A potem zostawią syf...
przecież ku*wa napisał, że po butelki tubylec przybył.
A tutaj tak odnośnie ziomków z tekstami typu "co to gówno tutaj robi?". Ch*j wam w dupę. Pomysł jak i wykonanie przedni a ci będą mięsem, ku*wa rzucać bo im fiutki zaczęły się podnosić na widok grubasa w majtkach. Zasrane pokolenie rurkozjeb*ów.
jebana frajernia biega ze smartfonami, pije po pół kielona, a potem tylko kręci materiały i wali do sieci. przy takich to i pić szkoda, bo zamiast mieć jakieś własne dobrane towarzystwo, wspólne wspomnienia i sprawy między sobą to nie kurwa, komuś się noga powinie czy wleci byle pieprzony kamyk do buta i już trzeba napierdalać zdjęcia i filmiki do neta żeby pokazać światu jaką to my faze mamy. szacunek potaniał, zasady też a z nimi razem potaniał człowiek - mało już kolegów co podadzą rękę i nie pozwolą leżeć jak pieprzonemu bumowi ryjem w piachu, tylko fotke pstryk i do neta. smartfonów sie zechciało karva...
ej jesteś jakiś niedojebany czy tylko udajesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów