📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
poszperałem, istnieją gimpedalskie strony, gdzie to jakiś nowy mem.
śmiech w tym, że wygląda to na rase, którą się w chinach ubija i wpierdala.
śmiech w tym, że wygląda to na rase, którą się w chinach ubija i wpierdala.
Ale macie ból dupy, ja pierdole ...
Maści wam nie dam bo oklepana już jest ...
zamiast PIESEK napisało mi się PIESEŁ Kurwa zmienił bym ten tytuł dla świętego spokoju ale już niech zostanie.
Trochę wyrozumiałości, najebany byłem jak to wstawiałem , a że chujowym trafem wyszło Ł to nic nie poradze, byłem ślepy i tytuł poprawiałem 5 razy bo takie byki waliłem.
Napinacze wirtualni - kurwa bo zaraz mnie ktoryś zreportuje
Maści wam nie dam bo oklepana już jest ...
zamiast PIESEK napisało mi się PIESEŁ Kurwa zmienił bym ten tytuł dla świętego spokoju ale już niech zostanie.
Trochę wyrozumiałości, najebany byłem jak to wstawiałem , a że chujowym trafem wyszło Ł to nic nie poradze, byłem ślepy i tytuł poprawiałem 5 razy bo takie byki waliłem.
Napinacze wirtualni - kurwa bo zaraz mnie ktoryś zreportuje
Pieseł to taki chory umysłowo pies.
sa pieseły, psiurki, psielaszki, wszystkie nasze ukochane bureckie stworzonka, dajesz im rarytasy a one gówienko na dworze haps, jak nie zareagujesz, śmieciojady jedne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów