18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
🔥 Impreza firmowa - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zuchol0 2014-05-16, 17:04
Dlatego w razie zatrzymania na autostradzie ze względu np. na korek już hamując włączam awaryjne. Wtedy już z daleka jadący z tyłu wiedzą że będzie zatrzymanie do zera.

A tak w ogóle coś wąska ta ich autostrada.
Zgłoś
Emtecc 2014-05-16, 17:14
Princeska napisał/a:

Może zasłabła i co miał/miała zrobić jechać dalej 120 na godzine i wyjebać na czołowe ?

Najlepsze jest to, ze sama tez zalozyla, ze to kobieta
Zgłoś
giorgio_armani 2014-05-16, 17:14
Chyba nie autostrada skoro jest ograniczenie do 50.
Zgłoś
ellsworth 2014-05-16, 17:22
SolarisN1 napisał/a:

Clarkson już dawno powiedział, że największym zagrożeniem na drodze są ograniczenia prędkości i ślamazary. Kiedy "zapierdalasz" to jesteś w pełni skupiony i masz oczy z tyłu głowy. Kiedy zaś jedziesz jak ta pizda to się rozkojarzasz i takie właśnie są efekty. Zresztą tyle lat co jeżdżę autem to widzę sam po sobie, że dużo bezpieczniej i pewniej jest przy większych prędkościach (nie mówię o zapierdalaniu 300) niż w ruchu miejskim, gdzie wypadków jest najwięcej (właśnie przez te ślamazarne pizdy).

Taaa. W ruchu miejskim jest najwięcej wypadków. Wcale nie dlatego, że gęstość ruchu zarówno samochodów jak i rowerzystów i pieszych jest największa, wcale nie dlatego, ze jest najwięcej i najbardziej skomplikowanych skrzyżowań, mnóstwo przejść dla pieszych, walących po oczach bilbordów ledowych, itd. tylko dlatego, że jadą pomału. Idź w chuj z tym swoim pseudo-guru Clakrsonem.
Zgłoś
F................d 2014-05-16, 17:57
To nie autostrada tylko angielska dual carriageway, predkosc dla osobowek 70 mil, dla ciezarowek 50 mil wszystko w temacie, charakterystyczny brak pobocza.
Zgłoś
TwardyHardy 2014-05-16, 18:00
Emtecc napisał/a:

Najlepsze jest to, ze sama tez zalozyla, ze to kobieta

wyprzedziłęś mnie z tym postem
Zgłoś
wasik72 2014-05-16, 18:16 1
Princeska napisał/a:

Może zasłabła i co miał/miała zrobić jechać dalej 120 na godzine i wyjebać na czołowe ?

czołówe na autostradzie ? XD
Zgłoś
btnx 2014-05-16, 18:38
manriusz napisał/a:

@btnx

Jesteś psim ch...j i nie powinieś tutaj być pajacu je...ny.Jest mi wstyd że jesteś takiej samej narodowości co ja.Mam nadzieję że narodowowcy cię utłuką gdzieś szmaciarzu za plucie na polskość i Polaków.

jak na razie to ja ich pruje po tych ich polskich ryjach i chuja mi moga zrobic, narodowcy kurwa, HahAhahAhAHAhaAHA, oni juz nawet w grupie nie sa mocni
Zgłoś
Dominias 2014-05-16, 18:39 1
To uderzenie tak zajebało czasoprzestrzenią że Focus, który wyprzedza lewą stroną na początku filmiku teleportował się i po uderzeniu znowu wyprzedza te same auta
Zgłoś
Ragnar 2014-05-16, 18:50
btnx napisał/a:

jak na razie to ja ich pruje po tych ich polskich ryjach i chuja mi moga zrobic, narodowcy kurwa, HahAhahAhAHAhaAHA, oni juz nawet w grupie nie sa mocni

ty je**na lewacka gnido. Tacy jak ty piep**eni napinacze internetowi w końcu dostają tak po mordzie, że przez resztę swojego nędznego życia wpierdalają budyń i kefir, bo przez brak zębów nie mogą nic innego wpierdalać. Właśnie to jest całe lewactwo, siedzi w domu, napieprza jakieś swoje nędzne wypociny i później szczyci się jaki to on jest dzielny. Zamknij tą paszcze, wyrzuć modem od internetu, to wtedy zrobisz dobry czyn dla ludzkości. Że jesteś gruby i rudy, to nie usprawiedliwia ciebie do tego, że możesz rzucać hasłami anty Polskimi, za takie coś możesz zostać zlinczowany i tego ci życzę.
W ogóle jakim cudem administracja nie usuwa takich ciuli z tego portalu?!
Zgłoś
IItronic 2014-05-16, 19:17
Przeciez to nie autostrada....
Zgłoś
SolarisN1 2014-05-16, 20:09
ellsworth napisał/a:

Taaa. W ruchu miejskim jest najwięcej wypadków. Wcale nie dlatego, że gęstość ruchu zarówno samochodów jak i rowerzystów i pieszych jest największa, wcale nie dlatego, ze jest najwięcej i najbardziej skomplikowanych skrzyżowań, mnóstwo przejść dla pieszych, walących po oczach bilbordów ledowych, itd. tylko dlatego, że jadą pomału. Idź w chuj z tym swoim pseudo-guru Clakrsonem.

Zrób najpierw prawko, pojeździł trochę, a potem sam wyciągnij wnioski. Póki co pewnie jesteś jedną z takich pizd co jeżdżą 50 lewym pasem.
Zgłoś
Poznanczyk 2014-05-16, 20:19
Dlaczego się czepiacie, kierowca zauważył, że jedzie pod prąd to się zatrzymał, a Ci z tyłu dalej cisnęli..
Zgłoś
Hrabia Drapula 2014-05-16, 20:32
po pierwsze nie wiadomo samochód się zatrzymał
po drugie ,wiem że w Polsce nie ma dużo autostrad i wiele osób mogło w życiu nie widzieć ale to nie jest autostrada
co nie zmienia faktu że ni powinno dojść do zatrzymania
Zgłoś
btnx 2014-05-16, 23:23
Ragnar napisał/a:

ty je**na lewacka gnido. Tacy jak ty piep**eni napinacze internetowi w końcu dostają tak po mordzie, że przez resztę swojego nędznego życia wpierdalają budyń i kefir, bo przez brak zębów nie mogą nic innego wpierdalać. Właśnie to jest całe lewactwo, siedzi w domu, napieprza jakieś swoje nędzne wypociny i później szczyci się jaki to on jest dzielny. Zamknij tą paszcze, wyrzuć modem od internetu, to wtedy zrobisz dobry czyn dla ludzkości. Że jesteś gruby i rudy, to nie usprawiedliwia ciebie do tego, że możesz rzucać hasłami anty Polskimi, za takie coś możesz zostać zlinczowany i tego ci życzę.
W ogóle jakim cudem administracja nie usuwa takich ciuli z tego portalu?!

nasraj se do ryja narodowcu pierdolony, takich jak ty to ja jednym lisciem kasuje, a w necie napinaja sie jedynie te jebane narodoskie kurwy ktore to chuja moga w realnym swiecie, codziennie takich widze i napierdalam az blagaja o przebaczenie. kurwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem