Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak w ogóle coś wąska ta ich autostrada.
Może zasłabła i co miał/miała zrobić jechać dalej 120 na godzine i wyjebać na czołowe ?
Najlepsze jest to, ze sama tez zalozyla, ze to kobieta
Clarkson już dawno powiedział, że największym zagrożeniem na drodze są ograniczenia prędkości i ślamazary. Kiedy "zapierdalasz" to jesteś w pełni skupiony i masz oczy z tyłu głowy. Kiedy zaś jedziesz jak ta pizda to się rozkojarzasz i takie właśnie są efekty. Zresztą tyle lat co jeżdżę autem to widzę sam po sobie, że dużo bezpieczniej i pewniej jest przy większych prędkościach (nie mówię o zapierdalaniu 300) niż w ruchu miejskim, gdzie wypadków jest najwięcej (właśnie przez te ślamazarne pizdy).
Taaa. W ruchu miejskim jest najwięcej wypadków. Wcale nie dlatego, że gęstość ruchu zarówno samochodów jak i rowerzystów i pieszych jest największa, wcale nie dlatego, ze jest najwięcej i najbardziej skomplikowanych skrzyżowań, mnóstwo przejść dla pieszych, walących po oczach bilbordów ledowych, itd. tylko dlatego, że jadą pomału. Idź w chuj z tym swoim pseudo-guru Clakrsonem.
Najlepsze jest to, ze sama tez zalozyla, ze to kobieta
wyprzedziłęś mnie z tym postem
Może zasłabła i co miał/miała zrobić jechać dalej 120 na godzine i wyjebać na czołowe ?
czołówe na autostradzie ? XD
@btnx
Jesteś psim ch...j i nie powinieś tutaj być pajacu je...ny.Jest mi wstyd że jesteś takiej samej narodowości co ja.Mam nadzieję że narodowowcy cię utłuką gdzieś szmaciarzu za plucie na polskość i Polaków.
jak na razie to ja ich pruje po tych ich polskich ryjach i chuja mi moga zrobic, narodowcy kurwa, HahAhahAhAHAhaAHA, oni juz nawet w grupie nie sa mocni
jak na razie to ja ich pruje po tych ich polskich ryjach i chuja mi moga zrobic, narodowcy kurwa, HahAhahAhAHAhaAHA, oni juz nawet w grupie nie sa mocni
ty je**na lewacka gnido. Tacy jak ty piep**eni napinacze internetowi w końcu dostają tak po mordzie, że przez resztę swojego nędznego życia wpierdalają budyń i kefir, bo przez brak zębów nie mogą nic innego wpierdalać. Właśnie to jest całe lewactwo, siedzi w domu, napieprza jakieś swoje nędzne wypociny i później szczyci się jaki to on jest dzielny. Zamknij tą paszcze, wyrzuć modem od internetu, to wtedy zrobisz dobry czyn dla ludzkości. Że jesteś gruby i rudy, to nie usprawiedliwia ciebie do tego, że możesz rzucać hasłami anty Polskimi, za takie coś możesz zostać zlinczowany i tego ci życzę.
W ogóle jakim cudem administracja nie usuwa takich ciuli z tego portalu?!
Taaa. W ruchu miejskim jest najwięcej wypadków. Wcale nie dlatego, że gęstość ruchu zarówno samochodów jak i rowerzystów i pieszych jest największa, wcale nie dlatego, ze jest najwięcej i najbardziej skomplikowanych skrzyżowań, mnóstwo przejść dla pieszych, walących po oczach bilbordów ledowych, itd. tylko dlatego, że jadą pomału. Idź w chuj z tym swoim pseudo-guru Clakrsonem.
Zrób najpierw prawko, pojeździł trochę, a potem sam wyciągnij wnioski. Póki co pewnie jesteś jedną z takich pizd co jeżdżą 50 lewym pasem.
po drugie ,wiem że w Polsce nie ma dużo autostrad i wiele osób mogło w życiu nie widzieć ale to nie jest autostrada
co nie zmienia faktu że ni powinno dojść do zatrzymania
ty je**na lewacka gnido. Tacy jak ty piep**eni napinacze internetowi w końcu dostają tak po mordzie, że przez resztę swojego nędznego życia wpierdalają budyń i kefir, bo przez brak zębów nie mogą nic innego wpierdalać. Właśnie to jest całe lewactwo, siedzi w domu, napieprza jakieś swoje nędzne wypociny i później szczyci się jaki to on jest dzielny. Zamknij tą paszcze, wyrzuć modem od internetu, to wtedy zrobisz dobry czyn dla ludzkości. Że jesteś gruby i rudy, to nie usprawiedliwia ciebie do tego, że możesz rzucać hasłami anty Polskimi, za takie coś możesz zostać zlinczowany i tego ci życzę.
W ogóle jakim cudem administracja nie usuwa takich ciuli z tego portalu?!
nasraj se do ryja narodowcu pierdolony, takich jak ty to ja jednym lisciem kasuje, a w necie napinaja sie jedynie te jebane narodoskie kurwy ktore to chuja moga w realnym swiecie, codziennie takich widze i napierdalam az blagaja o przebaczenie. kurwo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów