📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ło kurwa jakież było moje zdziwienie, gdy spodziewając się wystawienia przez okno lizaka usłyszałem szczęk przeładowania, ciekawe co jeszcze mnie dzisiaj zaskoczy
pewnie pomylili auta
Moim zdaniem polska policja i tak nie myśli. Gdy grupka suchych napinaczy po paru piwkach toczy się późną porą na ulicy drząc gęby i wyrzucając śmietniki jest pod okiem nocnych społków dzwoniących na policję. Nasza policja zamiast zostawić radiowóz gdzieś dalej od miejsca interwęcji i wkroczyć z nienacka zakakując parówy sprowadzeniem do parteru podjeżdżają pudłem na sygnale dając możliwość ucieczki debilom. Tyle dobrze, że zazwyczaj jeden wpada i sprzedaje reszte kumpli. Co do filmiku brawo za celność, krzyki, i ujecie złodzieja zapewne lizaków.
a aja myslalem ze bedzie kolejny filmik w ktorym nasmiewamy sie z policji a tu prosze nespodzianka!w koncu policjant tez czlowiek a jak niektorym nie pasuje ze policja taka i owaka to niech sie sami tam zatrudnia!
co wy kurwa myślicie, że dilerzy, złodzieje itp. jeżdżą zajebistymi mercedesami klasy S ? chyba o to chodzi, żeby poruszać się gdzieś niezauważalnie.. i pozdrawiam tych co naoglądali się amerykańskich filmów co od razu jeden zajebisty wyrzutek społeczny rozpierdala 10 psów i tak spierdala, że omija wszystkie blokady i te inne specyfiki. żyjcie dalej w takiej myśli. Ta akcja jest bardzo dobrze ukazana i wykonana.. Jakieś ćwiczenia, boże.. ryzykować zawał jakiegoś mohera co jedzie samochód z tyłu ? jeszcze by ją wyjebało z tego świata i co by było ...
@up dobrze prawisz
p.s. ten koles byl w MMA i mial VW Tuarega
ps.2 pasek do alternatora w golfie 14zl, mogl zmienic
p.s. ten koles byl w MMA i mial VW Tuarega
ps.2 pasek do alternatora w golfie 14zl, mogl zmienic
A jak dojdzie do prawdziwej akcji to bandyta ucieknie, przypadkowa babcia umrze od rykoszetu z policyjnej broni, radiowóz przejedzie kilku krawężników, a TVN48 wyda informacje, że uciekł groźny bandyta w Cinquacento...
Uwielbiam czytać komentarze "znawców" tematu, którzy są specjalistami w robieniu takich akcji w serii Rainbow Six albo Swat, siedząc przy komputerze z piwkiem, trzymając je na swoim wielkim bębnie.
Hahah debile czytam wasze komentarze to mi sie slabo robi... oni sa odemnie z miasta z ostrody lewy ten grubasek zostal zatrzymany za haracze zastraszania i dragi spasniety wieprz wkoncu wjeb*** sie na mine a co do opisu aut to tylko zmylkowy golfik tak to woza sie nowymiu WW i audianami pozdro lamerstwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów