Co może pójść nie tak?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedy w końcu zrozumiecie że to sadol, a nie kurwa jakieś YouTube i przestaniecie wrzucać takie słabe gówno
Babsko jak zwykle nie ogarnęło. Kobiety w policji to kpina naszych czasów.
U nas to się gazu użyć boją a tam jak mogą to się nie pierdolą od razu na ostro. Nawet paralizatora im szkoda. W pięciu strzelnicę sobie robią a co tam.
Ostatnio przywieźli mi zatrzymanego na pobranie krwi. Dostałem pytanie czy zdążą go przeszukać przed badaniem lekarskim - mnie zmroziło...
Na pytanie czy baba coś zjebała, odpowiem - na 100%, oni go gonili i pewnie aresztowali, ona miała przeszukać czy ma broń - nie zrobiła tego, albo na odpierdol się.
Zobaczcie ciekawostkę, na koniec, jak już go zastrzelili, drze się najbardziej, inni policjanci pytają "czy wciąż ma broń", a ona krzyczy dwukrotnie "tak, wciąż ma, tak, wciąż ma". Jej kolega mówi, że nie, że już zabrał mu broń.
Skoro nie wie, czemu wprowadza innych w błąd, no kurwa dramat, kobiety powinno trzymać się z dala od pracy w policji, nie nadają się na taką robotę, emocje u nich biorą górę i nie są w stanie działać sprawnie
Zobaczcie ciekawostkę, na koniec, jak już go zastrzelili, drze się najbardziej, inni policjanci pytają "czy wciąż ma broń", a ona krzyczy dwukrotnie "tak, wciąż ma, tak, wciąż ma". Jej kolega mówi, że nie, że już zabrał mu broń.
Skoro nie wie, czemu wprowadza innych w błąd, no kurwa dramat, kobiety powinno trzymać się z dala od pracy w policji, nie nadają się na taką robotę, emocje u nich biorą górę i nie są w stanie działać sprawnie
Ale mnie gotuje ta suka. Słuchajcie ostatnich 6 sekund, aż oddychać nie może z emocji.
Nudne są te filmiki z policja w usa, skoro można dać + to dlaczego nie można dać - dlaczego można tylko ocenę pozytywna dać? ułomne to jest
Policeman napisał/a:
Na pytanie czy baba coś zjebała, odpowiem - na 100%, oni go gonili i pewnie aresztowali, ona miała przeszukać czy ma broń - nie zrobiła tego, albo na odpierdol się.
Ja bym jeszcze dorzucił że gościu sam mówi "I dont want to do this".
Czyli już wtedy wiedział że będzie napierdalał z kapiszona.
Spierdoliła po całości.
Jej fartem odjebany to tylko zatrzymany. Jakby jej partnerom coś się stało to by jej dupa na pawilonie pękła.
Pies wielki Bernardyn Garcię, ale oni sobie radiowóz rozstrzelali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów