📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rockface123 napisał/a:
i co z tego? jak wystarczy w 21 wieku jebnąć atomówke?
To, że troszeczkę tępy jesteś i zostałeś ze swoją wiedzą w 6 sierpnia 1945.
chodzą w idealnych odstępach i tego się uczą na szkoleniach a jak przychodzi co do czego to padają jak kaczki bo jedyne co wynieśli z treningu to jak chodzić w szeregu.
Dobry filmik!
Smutne jest to, że w Polsce często śmiejemy się z chinoli że nam koszulki szyją itd., a nie mamy świadomości, że w bezpośrednim starciu by nas starli z mapy świata...
Smutne jest to, że w Polsce często śmiejemy się z chinoli że nam koszulki szyją itd., a nie mamy świadomości, że w bezpośrednim starciu by nas starli z mapy świata...
A spróbuj coś spierdolić to idziesz na krzesło
Nah, to jest typowa armia zła. Tak jak jest armia orków, które aragorny zabijają jak szmaty, chociaż że to wielkie krwiożercze bestie, tak jak stormtroppery, goście z nowoczesnych zbrojach uzbrojeni i trenowani od dziecka, których każdy pierwszy lepszy rebeliant przed śmiercią może ustrzelić z tuzin, bo nie trafiają nigdy do celu.
Dalibyśmy radę
Dalibyśmy radę
Kurwa jak czytam wasze komentarze to mam ochote płakać . Jak kiedyś się wybierzecie do wojska , albo nawet do legii akademickiej czy innego zgrupowania to na szkoleniu unitarnym będziecie miec do usrania musztry !!
Musztra nie jest od picu , dzięki temu człowiek uczy się dyscypliny i zgrania z pozostałymi . W Polsce żołnierze przed ślubowaniem muszą w pizdu godzin przeznaczyć na musztre , dowódcy nie mogą się za nas wstydzić ,więc wszystko musi być idealnie jak w zegarku .
Musztra nie jest od picu , dzięki temu człowiek uczy się dyscypliny i zgrania z pozostałymi . W Polsce żołnierze przed ślubowaniem muszą w pizdu godzin przeznaczyć na musztre , dowódcy nie mogą się za nas wstydzić ,więc wszystko musi być idealnie jak w zegarku .
@up
Widzisz kolego, wszyscy tutaj wojsko znaja jedynie z gier i nigdy do rodzimej monozy nie trafia a co dopiero wyjazd na misje zeby zobaczyc po co to cale szkolenie i na ile sie przydaje w sluzbie... smutne czasy nastaly, takie pokolenie. Z reszta dzis z wojska wszyscy uciekaja bo tam nie ma ani pieniedzy ani przyszlosci... Taka polityka, ciekawe do czego nas doprowadzi. Chyba rocznik '86 zamknal ten etap w historii naszego kraju.
Widzisz kolego, wszyscy tutaj wojsko znaja jedynie z gier i nigdy do rodzimej monozy nie trafia a co dopiero wyjazd na misje zeby zobaczyc po co to cale szkolenie i na ile sie przydaje w sluzbie... smutne czasy nastaly, takie pokolenie. Z reszta dzis z wojska wszyscy uciekaja bo tam nie ma ani pieniedzy ani przyszlosci... Taka polityka, ciekawe do czego nas doprowadzi. Chyba rocznik '86 zamknal ten etap w historii naszego kraju.
nie wiem jak wy, ale ja mam szacun dla chinoli. W kupie siła, Polacy nigdy nie będą potrafili ze sobą tak współpracować żeby stworzyć taką potęgę jak oni.
Ver0 napisał/a:
To, że troszeczkę tępy jesteś i zostałeś ze swoją wiedzą w 6 sierpnia 1945.
Tak troszeczkę spuść ton albo będziesz mi ssał
i wszyscy to pewnie tak zwani "ochotnicy" xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów