Arnold w ramach promocji jakiejś zbiórki na "After-School All-Stars" (coś dla dzieciaków) wrzucił filmik na swoim kanale youtube, gdzie robi sobie jaja z ludzi na Gold's Gym... enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę za krótkie.
ooo to na Gold's Gym znowu powiesili jego plakat?
Arni to jest gość.
Arni - jeden z symboli ze mozna od niczego dojsc praktycznie na sam szczyt, pozatym niesamowity aktor, podobnoe jak spora czesc z jego czasow i wczesniejszych. patrzac na dzisiejsze aktorzyny nie dziw ze kino stoi na tak marnym poziomie
wygląda jak Danny Trejo
prezydent_grenlandii napisał/a:
a tak w ogóle polecam nową biografię Arnolda. Niesamowity koleś
Też polecam, niezła lektura.
Gdyby ktoś nie wiedział jest to "Total Recall" - "Pamięć absolutna", tytuł taki sam jak film z Arnoldem.
Jest cholernie droga w wersji papierowej póki co, bo to nowość, ale warto. Czyta się jednym tchem. Prawie 700 stron, a przeczytałem przez jeden weekend. Czuć w niej, że Arnold zdaje sobie sprawę z tego, że niedługo jego czas nadejdzie i chce zostawić po sobie taki opasły tom jako motywację dla innych.
I tak swoją drogą - Arnold to przekozak. Wychowałem się na jego filmach.
Nawet jak będę dziadkiem to będzie moim idolem z młodych lat, a nawet i z obecnych, bo przez cały czas go podziwiam tak samo jak za szczeniaka, a nawet może bardziej, pomimo 30+ na karku. Będę wnukom opowiadał o Schwarzeneggerze, Terminatorach i Predatorach, zamiast czytać im bajki.
ostatni żart: flex to obciągnięcie stopy u baletnic. Koksu nie skumał.
Tak, jestem baletnicą.
Tak, jestem baletnicą.
vantage napisał/a:
ostatni żart: flex to obciągnięcie stopy u baletnic. Koksu nie skumał.
Myślę, że ponad połowa obecnych userów tego portalu też nie skuma.
Nie chciałbym wyglądać jak Arnold. Wygląda to pokracznie i nienaturalnie. Wolałbym mieć tak o 1/3 mniej w bajcu i klacie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów