Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Każdy z nas robił różne rzeczy jak był szczeniakiem, nasze szczęście że wtedy się tego nie nagrywało i nie wrzucało do sieci.
Co się przygłupie niby wyrabia w tych Niemczech,albo Szwecji?Aha,racja - ludzie tam zarabiają po 10-12 tys zł w przeliczeniu na nasze,a głupie polaczki co się boją własnego cienia 2000 tys i potem piszay te bzudry o tym co się tam niby wyrabia: bo muzułmanin to,to uchodźcy tamto hahaha jebane polaki
Typowy Januszowy ból dupy, gdybyś umiał czytać i rozumieć ogólny sens to może byś trafił z tą marną wypowiedzią w innej dyskusji. Pomyśl to nie boli. Poza tym udało mi się dojść do czegoś w naszym kraju i nie muszę wyjeżdżać do Niemiec do roboty bo zarabiam wystarczająco, a ty myślisz że co pojedziesz i na tacy 3K eruo Ci podadzą? Głupszy jesteś niż myślałem, znam wiele osób co mają konkretne zawody i muszą zapierdalać za minimum do kraju co miesiąc przywiozą do 4000 zł. Oczywiście zaraz mi napiszesz że kuzyn pojechał i przywiózł 10k w tydzień, daruj sobie wypociny w twoim marnym stylu.
A w dyskusji chodziło o to by młody się spakował zabrał 12.5$ i pognał w świat walczyć o lepszy byt tylko jaki to byt jeśli w innym kraju dostanie minimum (jeśli mu pracę dają) i wszyscy będą mieć na niego wyjebane patrz Niemcy! Szwecja! To pierwsze, po drugie gdzie młody ma emigrować jak to szczyl jest, nie to co te dorosłe araby. Następnym razem czytaj wszystkie posty to może zrozumiesz całość
to na tyle PRZYGŁUPIE
Typowy Januszowy ból dupy, gdybyś umiał czytać i rozumieć ogólny sens to może byś trafił z tą marną wypowiedzią w innej dyskusji. Pomyśl to nie boli. Poza tym udało mi się dojść do czegoś w naszym kraju i nie muszę wyjeżdżać do Niemiec do roboty bo zarabiam wystarczająco, a ty myślisz że co pojedziesz i na tacy 3K eruo Ci podadzą? Głupszy jesteś niż myślałem, znam wiele osób co mają konkretne zawody i muszą zapierdalać za minimum do kraju co miesiąc przywiozą do 4000 zł. Oczywiście zaraz mi napiszesz że kuzyn pojechał i przywiózł 10k w tydzień, daruj sobie wypociny w twoim marnym stylu.
A w dyskusji chodziło o to by młody się spakował zabrał 12.5$ i pognał w świat walczyć o lepszy byt tylko jaki to byt jeśli w innym kraju dostanie minimum (jeśli mu pracę dają) i wszyscy będą mieć na niego wyjebane patrz Niemcy! Szwecja! To pierwsze, po drugie gdzie młody ma emigrować jak to szczyl jest, nie to co te dorosłe araby. Następnym razem czytaj wszystkie posty to może zrozumiesz całość
to na tyle PRZYGŁUPIE
O czym ty teraz pierdolisz onanisto?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów