Artystka feministka prezentuje sztukę nowoczesną. Jest ktoś w stanie zinterpretować ukryty przekaz zawarty w tym dziele?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biancaaaa napisał/a:
zle zrozumieliscie....., jej chodzi o to ,że chce jej sie ruchać ale ma okres.
A co ma jedno do drugiego?
Juzwa napisał/a:
"Nie srajcie z założonymi gaciami" Sponsorem jest producent srajtaśmy.
Bardziej przydałby się producent tamponów i miotaczy ognia.
Większe spierdolenie umysłowe wykazuje w komentarzach pseudo prawica niż ta czarno czerwona bambaryła obsrana gównem albo goplana malinowa jak kto woli. Małe chujki podszywające się pod prawice do nauki bo reprezentujecie sobą poziom niższy od tej bambaryły.
@up paczkę fajek.
zeozwatyelektryk napisał/a:
@up paczkę fajek.
Przebijam daje za nią paczke fajek i litr spirytusu.... Więcej nie bo bym przepłacił
Dlaczego tego nikt nie dobił. Przecież widać, że krwawi i się męczy.
Do piachu z kurwą !
zdun napisał/a:
Zawiodlem się, myślałem, że postawi na tej kasie klocka.
Ja zawiodłem się bardziej, liczyłem na to, że się spierdoli na ryj z tej kasy
!! UWAGA !!
interpretuje przekaz:
"patrzcie jak mi sie pojebalo w bani, zobaczcie jaka jestem pojebana"
dziekuje.
interpretuje przekaz:
"patrzcie jak mi sie pojebalo w bani, zobaczcie jaka jestem pojebana"
dziekuje.
W kiblu spuścić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów