Od czasu do czasu zatrzymuje się, siada przy stolikach z turystami
Przed nią w sporej odległości idzie fotograf robiąc z ukrycia zdjęcia.
Czy ktoś kojarzy tą nimfę?
Ja już nawet takich debilnych wpisów nastolatków nie komentuję, bo jak podam oficjalny PKB per capita to w odpowiedzi otrzymam, że Czesi mają mniej kapliczek matki boskiej w przeliczeniu na wieś
Czechy dostali lepszych imigrantów bo Polska za 8 lat rządów PiSu to za karę murzyna srającego do stawu...
Od pasa w górę super, ale to sflaczałe dupsko i opęczniałe nogi to mogła czymś zakryć
Ma tatuaże -> zjebana we łbie.
Powinna być zwinięta na dołek i tyle i jakąś karę finansową dostać. Są jakieś normy społeczne i kulturowe do qurwy nędzy. Gdyby tak szedł sobie nagi facet, to od razu by go zawinęli.
Nie wiem jak to Czesi robią, ale w każdym aspekcie są lepsi od nas. PKB, rządy, poziom życia, fanatycy religijni na marginesie, a ostatnio nawet nie możemy mieć beki, że nie mają dostępu do morza, bo Królewiec przejęli...
To jedź tam im pałę ojebać (PL ~700mld USD vs CZ ~290mld ekonomisto)
Ja już nawet takich debilnych wpisów nastolatków nie komentuję, bo jak podam oficjalny PKB per capita to w odpowiedzi otrzymam, że Czesi mają mniej kapliczek matki boskiej w przeliczeniu na wieś
Powinna być zwinięta na dołek i tyle i jakąś karę finansową dostać. Są jakieś normy społeczne i kulturowe do qurwy nędzy. Gdyby tak szedł sobie nagi facet, to od razu by go zawinęli.