szer.Polucjan napisał/a:
przecież to się kurwa mija z celem... zabawa w wojsko... no ale nie kurwa... kazdy asgej jakiego spotkałem miał sie za generała Pattona po westpoint i pierdolił jakby to mu genialne szło na prawdziwej wojnie
dokładnie...mają się za nie wiem co, ja oglądając ten filmik odczuwam pewną irytację z rozbawieniem bo dla mnie to jest parodiowanie nawet nie wojska. O ile w paintballu chodziło o napierdalankę gdzie nikt nie zwracał uwagi w co jest ubrany to tutaj banda kiepów lata po lesie poprzebierana w mundury na które poszło parę kafli
leśna pozerka, z replika broni która napierdala jak wibrator (tak strzelałem z tego, dokłądniej z repliki beryla) Prawda jest taka, że nie macie jajek co by do wojska iść, mamusia z tatusiem kasę daje to latacie po lesie w mundurze świeżo kupionym na allegro z repliką broni wykonaną z tworzywa która to zasilana jest na baterię
Najbardziej rozpierdalają później teksty o tym jak to ci od asg nie są przygotowani, wysportowani, obeznani z bronią, surwiwalem kurwa chłopaki z lublińca się chowają
nie no tak patrzam na ten filmik to kurwa każdy w hamerykańskim sprzęcie...obładowani kurwa sprzętem jak na miesięczną wyprawę do lasu
Tylko po Chuj ? Jak mówię sprzęt mejd in ju es ej, jak by to nie mogły być drelich bundeswehry bluza 15 zł spodnie 30 zł hełm 30 zł polskie desanty 70 zł pasek 15 zł + ew kamizelka 80 zł.
Ale chłopaki na froncie się jedynie sprzęt hamerykański sprawdza cooo
?? Weźcie se jeszcze maski p gaz zapierdolcie, będzie bardziej hamerykańsko a i butle z propan butanem odkręcie, będzie jak w zatoce