Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
ASGeje, czyli co robimy jak mamy dużo pieniądzów.
G................o • 2013-09-20, 14:52
Witam!
To mój pierwszy post tutaj, więc hejt, wyzywanie od czarnuchów,
brudasów, allahów i innych kozoje*ców jak najbardziej wskazane.

Jako że nasz kochany rząd ( ) zaprzestał poboru do woja, i ogólnie kicha jest u nas z wojskiem, postanowiliśmy zostać ASGejami, już jakiś czas temu. Poza mundurami i jako takiego wyglądu nie mamy nic wspólnego z wojskiem, ale fajnie jest zabawy też sporo. No to tyle w temacie, jak kto nie wie co to ASG to zapraszam do wikipedii, oraz www.wmasg.pl

Tak wiem, gówno, ale chciałem się pochwalić.
Zgłoś
kilroy.ok 2013-09-20, 19:41 1
nie widziałem nigdzie wyżej, więc tak dla zasady:

wy czarnuchy, brudasy, allahy i inne kozojebcy !

Dziękuję i życzę udanej zabawy!
Zgłoś
pietraas 2013-09-20, 19:48
Biegacie po opuszczonych terenach i zbieracie puste flaszki? Co to za frajda? :/
Zgłoś
Pan_Generał 2013-09-20, 19:48 10
Cytat:

'ogólnie kicha jest u nas z wojskiem'

wso.wroc.pl/

wat.edu.pl/

amw.gdynia.pl/

wsosp.pl/index.php/pl/

aon.edu.pl/

A teraz kurwa zamknij ryj i przestań pierdolić głupoty. Od wyboru do koloru. Jest wybór od marynarza do nawigatora, lekarza, kierowcy, strzelca, snajpera, komandosa, oficera wywiadu itd. Do widzenia.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
misterlewy1 2013-09-20, 19:49 11
Ja pierdole, ktoś tu ma ból dupy że ktoś wrzucił filmik o swoim hobby. Film jest dobrze zrobiony, jest miła atmosferka. Wyczuwam zazdrość że kogoś stać na ten sport.
Zgłoś
kazzek94 2013-09-20, 19:49 2
ja pierdole, też tak chce
Zgłoś
Szakhal 2013-09-20, 19:54 13
Grunt to mieć solidnego pierdolca i się w nim spełniać fajny filmik, organizację też macie dobrą jak widać, tereny aż się prosiły o takie czy podobne wykorzystanie. Sam ASG nie uprawiam, ale masz zimnego browca na początek weekendu

Człowiek człowiekowi człowiekiem
Zgłoś
nidmord 2013-09-20, 19:59
gość w 00:31 raczej nie zasłużył na tą naszywkę więc nie wypada takowej nosić ;p
Zgłoś
szefuncio 2013-09-20, 20:00 2
Fajna sprawa, banda nerd'ów, nuda, plastikowe pistoleciki na małe kuleczki, zero lasek, alkoholu, przemocy - dla mnie bomba!!
Zgłoś
WolframowyEugeniusz 2013-09-20, 20:00 9
Kurwa, jakby mial hajs na takie sprzęty, to też bym sobie kupił i pozapierdalał po lesie ponakurwiać w znajomych. A Ci co spinają dupę to albo nigdy nie wychodzą z domu albo ojciec ich rypie przed snem. Pozdrawiam.
Zgłoś
MadDave 2013-09-20, 20:12 34
Specialnie nie czytałem komentów bo nie chcę sobie pod wieczór podnosić ciśnienia. Domyślam się że jest tutaj wiele maniaków ASG ( w tym ja) no i niestety jest równie dużo jak nie więcej malkontentów bez pasji, którzy jako za cel obrali sobie nękanie osób z jakąkolwiek pasją. Ich główne argumenty
1. Jak chcesz bawić się w wojsko idz do wojska - Pierdolenie #1, jeśli lubie łowić ryby mam kupić kuter? Skoro lubię się w niedziele postrzelać ma oznaczać że mam rzucić pracę, magisterkę i załapać się do woja??? bez sensu. Ponadto znam wiele osób które były w wojsku/misji i bawią się w asg.
2. Zabawki z odpustu - co fakt to fakt - to są zabawki na kulki... ale odwzorowane są wymiary, masa i niektóre mechanizmy, bez nich nie było by całego funu, wyglądają lepiej niż markery i IMHO lepiej się spisują
3. Zabawa dla dzieci bogatych rodziców- niekoniecznie, na swoją replikę i wyposażenie długo pracowałem i często pojawiały się wyrzeczenia. Znam osoby które naprawdę ciężko zapierdalały na budowach/ na 2zmiany żeby tylko kupić wyposażenie.
4. Dzieci/cioty/cipki/ i inne epitety- najczęściej stosowane przez osoby które spędzają większość życia przed komputerem- ignoruje.

Po piąte- ASG jest to hobby dość niszowe, mało zrozumiane i raczej często wytykane palcami przez specjalistów od gówna i dupy, mimo iż nikogo nie zabijamy, nie niszczymy mienia i nie drzemy mordy pod blokami o 2nad ranem.
Ostatnimi laty zdałem sobię sprawę że to już nie hobby tylko pierdolec.

Amen

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Hazel666 2013-09-20, 20:29
Fajny filmik, też mam pierd*lca na punkcie ASG, tylko wolę bardziej zorganizowane imprezy Pozdro z Warszawy
Zgłoś
MateuszMmz 2013-09-20, 20:39 8
Hobby, czy pierdolec - lepsze to niż siedzenie przed kompem. No i lepsze to niż chodzenie na strzelnice. A jak ktoś mówi, że to sport dla idiotów oznacza tylko to, że nie uczestniczył on nigdy w czymś takim.Albo woli siedzieć przed kompem i pisać: "Latają jak psy za tą piłką"(dzisiaj taki hejt widzialem pod filmikiem z jakiegos meczu), "Biegają z karabinkami dla dzieci" (przykłady powyżej)
Zgłoś
Leginek 2013-09-20, 20:58 1
Osobiście kocham ASG, siedzę w tym gównie od 2 lat a strzelam się stosunkowo od niedawna. Wiele frajdy i aktywnego wypoczynku może to dostarczyć. Wielkie piwo dla Was
Zgłoś
JaE 2013-09-20, 20:58 2
Bardzo dobrze, niech się bawią chłopaki. Trochę pobiegają, trochę poćwiczą rozpoznanie w terenie. Lepsze to niż CoD czy BF. Piwko leci.

W krainie ślepców jednoocy są królami...
Zgłoś
Dzichader 2013-09-20, 20:59 3
Jebać WMASG. Pierdolone kurwy, które nie pozwalają o nic zapytać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów