18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
...a jak upuścił to pewnie podniesie. Tylko chyba nie jest to takie proste. Astronauta nazywa się Charles Duke, a wszystko to miało miejsce podczas misji Apollo 16 (lub w jakimś amerykańskim studio filmowym).

Zgłoś
jessjess 2014-02-28, 10:14 8
To teraz niech wszyscy "spiskofcy", którzy twierdzą, że filmiki z księżyca to po prostu spowolnione filmiki kręcone na ziemi zrobią sobie test. Niech jebną na oba kolanka jak ten Pan na filmiku i od razu wstaną.
Zgłoś
vieshieck 2014-02-28, 10:59 1
Za astronautę upuszczającego młotek, zawsze piwo!
Zgłoś
Dymekx 2014-02-28, 11:42 3
Problemy pierwszego świata.
Zgłoś
Moby_Dick 2014-02-28, 12:49 1
Ten młotek do dziś tam leży.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
clinton 2014-02-28, 13:13 3
a ciekawe jakby tym mlotkiem sobie przez przypadek walnął w wizjer i stłukł :DDD

..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
Zgłoś
Browaryt 2014-02-28, 13:25 1
gdzie sie kurwa takie filmy znajduje

możesz wszystko
Zgłoś
M.Sick 2014-02-28, 14:07 1
Nie mógł podrzucić młotka stopą i złapać jak będzie w powietrzu? ... Zaraz...

Technik Budownictwa
Zgłoś
lobominator 2014-02-28, 14:45 1
M.Sick napisał/a:

Nie mógł podrzucić młotka stopą i złapać jak będzie w powietrzu? ... Zaraz...

Przestrzeń kosmiczna, a do takiej zalicza się też Księżyc - brak atmosfery - to nie miejsce na cyrkowe manewry. Nie wiem, czy wiesz, ale skafandry wtedy pozwalały jedynie na bardzo ograniczone ruchy i astronauta, żeby wykonać jakiś skomplikowany ruch musiał go najpierw przemyśleć i ocenić, czy da się taki ruch wykonać. Obecne skafandry pozwalają już na więcej swobody, można się nawet po jajach podrapać, ale wtedy to było niemożliwe. Jestem ekspertem, 4 razy byłem w Kosmosie.
Zgłoś
Shaggy93 2014-02-28, 16:09
przypomina mi się anegdota o tym jak hamburgery się jorgneli, że w stanie nieważkości nie działa zwykły długopis. wydano miliony dolarów na opracowanie długopisu którym można pisać w kosmosie.
Ruscy wzięli ołówek ...

,,Po­lacy są samą od­wagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Zgłoś
konował 2014-02-28, 16:54 3
Nie mógł zrobić czegoś w rodzaju pompki ??? Przecież zaraz by wstał. Chociaż chuj wie.
Zgłoś
LordFlorex 2014-02-28, 17:21
Konował dobrze mówi,czemu się nie rzucił brzuchem a potem się odbił rękami?
Zgłoś
mogar18 2014-02-28, 17:24
up o tym samym pomyślałem,ale nawet jakby nie mógł się odepchnąć,to zawsze mógłby się podnieść chwytając za ten kij,który wbił.
Zgłoś
ellsworth 2014-02-28, 18:31
Dlaczego po prostu nie przewrócił się na brzuch. Potem odepchnąłby się rękami i z łatwością wstał.
Zgłoś
own33333d7 2014-02-28, 19:52
i chuj wracaj na ziemię po nowy młotek
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów