...a jak upuścił to pewnie podniesie. Tylko chyba nie jest to takie proste. Astronauta nazywa się Charles Duke, a wszystko to miało miejsce podczas misji Apollo 16 (lub w jakimś amerykańskim studio filmowym).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To teraz niech wszyscy "spiskofcy", którzy twierdzą, że filmiki z księżyca to po prostu spowolnione filmiki kręcone na ziemi zrobią sobie test. Niech jebną na oba kolanka jak ten Pan na filmiku i od razu wstaną.
Ten młotek do dziś tam leży.
..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
gdzie sie kurwa takie filmy znajduje
Technik Budownictwa
M.Sick napisał/a:
Nie mógł podrzucić młotka stopą i złapać jak będzie w powietrzu? ... Zaraz...
Przestrzeń kosmiczna, a do takiej zalicza się też Księżyc - brak atmosfery - to nie miejsce na cyrkowe manewry. Nie wiem, czy wiesz, ale skafandry wtedy pozwalały jedynie na bardzo ograniczone ruchy i astronauta, żeby wykonać jakiś skomplikowany ruch musiał go najpierw przemyśleć i ocenić, czy da się taki ruch wykonać. Obecne skafandry pozwalają już na więcej swobody, można się nawet po jajach podrapać, ale wtedy to było niemożliwe. Jestem ekspertem, 4 razy byłem w Kosmosie.
przypomina mi się anegdota o tym jak hamburgery się jorgneli, że w stanie nieważkości nie działa zwykły długopis. wydano miliony dolarów na opracowanie długopisu którym można pisać w kosmosie.
Ruscy wzięli ołówek ...
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Ruscy wzięli ołówek ...
Konował dobrze mówi,czemu się nie rzucił brzuchem a potem się odbił rękami?
up o tym samym pomyślałem,ale nawet jakby nie mógł się odepchnąć,to zawsze mógłby się podnieść chwytając za ten kij,który wbił.
Dlaczego po prostu nie przewrócił się na brzuch. Potem odepchnąłby się rękami i z łatwością wstał.
i chuj wracaj na ziemię po nowy młotek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów