Pies kopie psa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
owiecs napisał/a:
ktoś zna hiszpański, czy co to tam jest? Pisze w pasku "camera flagra beagle sendo atacado por pitbulls"
beagle były na smyczy i bezpańskie pitbulle je zaatakowały? czy na odwrót?
No ja nie znam Moge ci tylko powiedziec że w 1:30 koleś powiedział karramba.
pieto90 napisał/a:
pawel-jwe szkoda, że ciebie matka nie trzymała na 20cm łańcuchu przymocowanym do grzejnika i nie napierdalała z buta po pysku jak mordę darłeś jak byłeś mały... A w ostateczności- szkoda, że cie nie uspiła
Mam ogromny szacunek do życia i innych ludzi, ale to TYLKO pies. Nie wiem czemu porównujesz psa do człowieka - dla mnie dziwne podejście. Bezpańskie lub groźne psy powinny być bezwzględnie usypiane, a nie trafiać do schroniska i marnować pieniądze podatników.
PIENIĄDZE KTÓRE IDĄ NA UTRZYMANIE SCHRONISK POWINNY BYĆ PRZEZNACZANE NA np. POSIŁKI DLA UBOGICH DZIECIAKÓW W SZKOŁACH (schroniska do likwidacji, a psy do uśpienia).
Człowiek jest ważniejszy od psa i koniec.
Inna sprawa, że ktoś kto nie potrafi nad psem zapanować albo odpowiednio go wytresować nie powinien w ogóle mieć psa.
@up Ethernis
Właśnie tacy ludzie jak Ty chorują na toksoplazmoze czy inne gówna i najchętniej ochajtali by się ze swoimi sierściuchami, i nie widzą różnicy między ludzmi, a zwierzętami. Jak jesteś takim miłośnikiem zwierząt, a masz psa schorowanego, kulejącego ze spuchniętymi jajami i nie dasz go uśpić, bo to "przyjaciel", a on się męczy za życia to co lepsze, uśpić i skrócić męczarnie czy dać mu żyć i sprawiać tym samym ból?
Dlatego denerwuje mnie ciągła walka z oprawcami zwierząt, ajk chcę je ciukać to niech to robią, bo w końcu zwierzątka można hodować.
Właśnie tacy ludzie jak Ty chorują na toksoplazmoze czy inne gówna i najchętniej ochajtali by się ze swoimi sierściuchami, i nie widzą różnicy między ludzmi, a zwierzętami. Jak jesteś takim miłośnikiem zwierząt, a masz psa schorowanego, kulejącego ze spuchniętymi jajami i nie dasz go uśpić, bo to "przyjaciel", a on się męczy za życia to co lepsze, uśpić i skrócić męczarnie czy dać mu żyć i sprawiać tym samym ból?
Dlatego denerwuje mnie ciągła walka z oprawcami zwierząt, ajk chcę je ciukać to niech to robią, bo w końcu zwierzątka można hodować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów