Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bolalo, az poskladalo tego byka od razu. I w sumie po co zyc bez jajek...
Hieny to jedne z najbardziej godnych szacunku stworzeń w Afryce. Zrobiono im czarny PR który w 99% jest fałszywy, jak np to, że są niby padlinożercami.
To bardzo dobrze przemyślana taktyka. Jak cię suka złapie za jaja to odetnij, inaczej podano do stołu. Daj kawałek, a całość wezmą.
czarnykun napisał/a:
I tak to jest w tym życiu... Możesz być silnym i dumnym bawołem a wystarczy, że Cię suka chwyci za jaja i po zawodach.
i takiej jeszcze minete zrobisz.
to suka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie