Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie tłumacze, tylko mówię, że nie mam żony. Idź i znajdź sobie inną ofiarę. Od tej pory nie reaguje na twoje zaczepki na poziomie przedszkolaka. Ba, przedszkolaki przerastają cię pod każdym względem. Nawet długości fiuta
Muszę się powtarzać siurku bo nie podłączyłem twoich wypocin wiec:
Zbierz resztki godności i opuść ten portal. Jesteś miękki i kozaczą do innych udowadniasz ile masz kompleksów. Pizdy się chwała i kozaczą. Ja sobie ofiary nie znalazłem bo jesteś ofiarą losu.
Będę w Appenzell to zapytam czy to prawda, coś mi się wydaje ze ściemniasz....
Daj znać, sam jestem ciekaw co Ci powiedzą.
Mój kot szkodnik doznał "amputacji" pazurów, bo straszny dewastator.
Stary ty powinienes kurde bo jak jesteś w trasie dziwnym trafem, listonosz codziennie paczki dostarcza twojej żonie.
Radzio rozważ proszę monitoring wszędzie.
i potwierdze choc pewnie chuja kto uwierzy 2miesiace temu poznalem dziewczyne, ktora ma typa co smiga po trasach. jak ona to mowi "non stop go nie ma i mi sie nudzi", kolega odbil tirowcowi zone bo mowila ze sie nie chce myc, a mial 35 lat. pozdrwiam wszystkich cieplo.
i potwierdze choc pewnie chuja kto uwierzy 2miesiace temu poznalem dziewczyne, ktora ma typa co smiga po trasach. jak ona to mowi "non stop go nie ma i mi sie nudzi", kolega odbil tirowcowi zone bo mowila ze sie nie chce myc, a mial 35 lat. pozdrwiam wszystkich cieplo.
Życie pisze swoje historie a baba bez bolca dostaje pierdolca. Kolejna TIRo pizda zniesmaczona życiem i świadoma swojej bezsilności wobec sąsiada.
Kot chciał pewnie wskoczyć na ramię, ale się poślizgnął. Wbijanie pazurów potem, to już koci odruch.
Mój kot szkodnik doznał "amputacji" pazurów, bo straszny dewastator.
Jesteś ostatnim skurwysynem i sydystą. Żeby ci ręcę ujebało, byś też nie był zdolny do własnej obrony.
W Szwajcarii nigdy by do tego nie doszło: "Pasztet z kociąt jest tradycyjną szwajcarską potrawą bożonarodzeniową. Eksperci twierdzą, że w smaku kociego mięsa gustuje nawet 3 proc. szwajcarskiego społeczeństwa. Głównie są to farmerzy z kantonów: Lucerna, Appenzell, Jura i Berno."
Akurat pytałem nie raz Szwajcarów w pracy i to ściema, nawet tych z Appenzell
W Szwajcarii nigdy by do tego nie doszło: "Pasztet z kociąt jest tradycyjną szwajcarską potrawą bożonarodzeniową. Eksperci twierdzą, że w smaku kociego mięsa gustuje nawet 3 proc. szwajcarskiego społeczeństwa. Głównie są to farmerzy z kantonów: Lucerna, Appenzell, Jura i Berno."
Akurat pytałem nie raz Szwajcarów w pracy i to ściema, nawet tych z Appenzell
To prawda, w Europie też jada się i jadało koty, w Szwajcarii i Hiszpanii wpierdalają koty, obecnie to już rzadkość. Wenecjanie nazywali koty "królikami dachowymi".
Od 8 lat mieszkam 5 min drogi od Appenzell i lipa. Kiedyś może tak bo bieda była gorsza niz u nas ale teraz nie znajdziesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów