Tylko jedno dziabnięcie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Tylko jedno dziabnięcie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W końcu ktoś ma ostry nóż. A nie jak spierdoleni kozojebcy, co męczą się z jednym typkiem kilka minut.
Maczeta ostra jak japońskie noże. masakra, nie sądziłem, że to mozliwe jednym cięciem ujebać nogę...a co z kością?
Ile tego złego ścierwa po świecie chodzi.
Przydali by się tacy Świeci z Bostonu, tylko ze w każdym mieście, ech pomarzyć można.
Przydali by się tacy Świeci z Bostonu, tylko ze w każdym mieście, ech pomarzyć można.
Nogę to obcinają jednym chlaśnięciem, a głowę upierdalają kilka minut.
To chyba jakiś dobrodziej, mógł uciąć głowę, a jedynie kawałka nogi pozbawił.
Co on kurwa miał za maczetę?
Zbysław napisał/a:
Nie życzę sobie oglądać takich zeczy!!!
To wydłub oczy albo zaklej klejem.
Niestety, to jest świat to jest życie.
Chuj wie jakiemu idiocie co odbije.
Trzeba uważać.
Kurisu napisał/a:
Maczeta ostra jak japońskie noże. masakra, nie sądziłem, że to mozliwe jednym cięciem ujebać nogę...a co z kością?
Na wysokości kolana od tyłu, to jest łączenie. Rzepka nie przeszkadza. Typ trafił idealnie pomiędzy kośćmi.
Wygląda trochę jak zalecenie, bo noga chwilę na skórze wisiała. Typ się wrócił, ale jak odpadła to się zmył.
@trytodie
Przejebane. Idziesz w kubotach po bułki na śniadanie i nagle ktoś Ci odcina girę.
no raczej nie był to przypadek
Znowu jakaś czarna zjebana małpa. Mam nadzieję, że zrobili na nią polowanie.
Kamil3l napisał/a:
Na wysokości kolana od tyłu, to jest łączenie. Rzepka nie przeszkadza. Typ trafił idealnie pomiędzy kośćmi.
Wygląda trochę jak zalecenie, bo noga chwilę na skórze wisiała. Typ się wrócił, ale jak odpadła to się zmył.
@trytodie
Przej***ne. Idziesz w kubotach po bułki na śniadanie i nagle ktoś Ci odcina girę.
no raczej nie był to przypadek
On go raczej chlastał sporo niżej patrz jak leży i gdzie ma zgięcie
ProVVe napisał/a:
On go raczej chlastał sporo niżej patrz jak leży i gdzie ma zgięcie
Fakt. Masz rację. On go w Achillesa ściął. Słaba jakość i klapek w kolorze cielistym mnie zmylilł. No i alkohol, ale to nie na filmie.
Ale plus, dla Ciebie za spostrzegawczość.
tak się kończy pisanie niepochlebnych komentarzy na fejsbuchu
Zbysław napisał/a:
Nie życzę sobie oglądać takich zeczy!!!
hah jaki przychlast gdzie Ty jesteś? na fejsie czy innym instagramie w twoim mniemaniu? ja jebie tego jeszcze nie grali. On sobie nie życzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów