Taaa jasne. Mocz nic nie pomaga. To akurat bzdura wyssana z palca. Jedyny płyn, który może złagodzić opuchliznę to ocet. Nie żyjcie wikipedią bo będziecie sikać na każdego kto się podrapie, złamie nogę lub dostanie zawału.
Pewnie nie popisałem się tym cytatem i brakiem umiejętności wrzucenia go w ramkę ale to akurat mnie mało obchodzi więc darujcie sobie docinki.
To z siekaniem to akurat prawda. Przeczytajcie sobie w internecie o tym. Mocz unieszkodliwia jad, który powoduje chwilowy paraliż i długotrwałą opuchliznę. Nie smaczne i może hard, ale to działa zanim nie pojawi się lekarz.....
Jesteś debilem a Twoja stara nie ma kolan.
Rubbing wounds, or using alcohol, spirits, ammonia, or urine may have strongly negative effects as these can also encourage the release of venom.
en.wikipedia.org/wiki/Jellyfish
"To z siekaniem to akurat prawda. Przeczytajcie sobie w internecie o tym. Mocz unieszkodliwia jad, który powoduje chwilowy paraliż i długotrwałą opuchliznę. Nie smaczne i może hard, ale to działa zanim nie pojawi się lekarz....."
Taaa jasne. Mocz nic nie pomaga. To akurat bzdura wyssana z palca. Jedyny płyn, który może złagodzić opuchliznę to ocet. Nie żyjcie wikipedią bo będziecie sikać na każdego kto się podrapie, złamie nogę lub dostanie zawału.
Pewnie nie popisałem się tym cytatem i brakiem umiejętności wrzucenia go w ramkę ale to akurat mnie mało obchodzi więc darujcie sobie docinki.
No no..nie popisałeś się tym cyatem!
"To z siekaniem to akurat prawda. Przeczytajcie sobie w internecie o tym. Mocz unieszkodliwia jad, który powoduje chwilowy paraliż i długotrwałą opuchliznę. Nie smaczne i może hard, ale to działa zanim nie pojawi się lekarz....."
No no..nie popisałeś się tym cyatem!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów