18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Atak na Kapitol
V................l • 2022-06-10, 14:10
Tak to się działo w hamburgeryce

Zgłoś
Sklozgos 2022-06-12, 21:58
victorszapapapolis napisał/a:

Pięknie kurwa nie to co u nas naszemu zjebanemu społeczeństwu można nasrać na łeb i nikt nawet się nie wychyli .Już nawet żabojady miały swój ruch żółtych kamizelek i wyszli się napierdalać na ulice a to tylko dlatego bo im podnieśli cene paliwa. Naszemu zjebanemu społeczeństwu podniosa do 20 zet za litr a i tak będzie pokornie płacić kurwa jego mać

Piwko dla ciebie. Do tego moge dodac, ze jak pozwola zabijac sie wzajemnie to bydlo to zrobi i powie ze wszyscy ptzrciez sie zabijaja.
Zgłoś
anubis90 2022-06-21, 20:51
I tak wygląda życie we "wspaniałym" USA. Nie mają tam żadnego poszanowania dla życia ludzi, liczy się tylko dolar, i władza. I wyzyskiwanie innych krajów. Ale większość ludzi kocha USA.
A mnie jest wstyd za tych ludzi, i za mój kraj, który ma za sojusznika tego zbrodniarza - USA.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów