niby otyły , stary opychający się pączkami hamerykanin jak to piszecie a jednak poskładał murzynka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie wiem co gościu chciał osiągnąć, napadać na psa na posterunku w którym na dodatek jest kamera?
Oni to lubią. Chuj że gruby sam czarnego załatwił. Ale i tak cała zmiana zleci się żeby mu dupe jeszcze skopać. Dobrze tak czarnemu
Szczyt sprytu, atak na posterunku na policjanta ze stosunkiem masy do ciebie 4 do 1....
Jak to zajebiście wyglądało jak wpadło 10 chłopa i czarnuch jak ściera z blatu spadł
widzę, że pare osób poczuło się lepiej... co z tego, że biedne, ważne, że białe
Przygniótł go masą pączkową
Zapytaj mudżina
Masa robi swoje ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów