📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale bym ją ukurwił w zęby ... pierdolony zwierzyniec
Kurwa no zajebałbym takiej strzała, co by się złożyła jak scyzoryk i nauczyła, że takich akcji się nie odstawia...
P.S.
Pozazdrościć tylko opanowania sprzedawcy. Nie jeden na jego miejscu mówiąc delikatnie by się wkurwił.
P.S.
Pozazdrościć tylko opanowania sprzedawcy. Nie jeden na jego miejscu mówiąc delikatnie by się wkurwił.
Velture napisał/a:
Czemu on temu transowi nie przyjebał kilka razy po mordzie?
Bo zaraz by mu dojebali za brak tolerancji, że jest homofobem itp
powinien jej pierdolnąć takiego gonga żeby sie nogami zakryła, głupia cipa
Co ona wyglada jak nacpana w 3 dupy.
kurwa, czy ten murzyn musi się tak drzeć?
Cie chuj, ale tam jasno :O
Poza tym sprzedawca powinien jej tam zajebać jedną może dwie mocniejsze i byłby spokój od razu.
Poza tym sprzedawca powinien jej tam zajebać jedną może dwie mocniejsze i byłby spokój od razu.
@ 50% UP
Jesteście świadomi ,że to facet w babskich ciuszkach a nie baba bo piszecie "ona" i "jej" jakbyście byli ślepi albo nigdy laski na oczy nie widzieli.
Jesteście świadomi ,że to facet w babskich ciuszkach a nie baba bo piszecie "ona" i "jej" jakbyście byli ślepi albo nigdy laski na oczy nie widzieli.
chciałbym zobaczyć jak dostaje buta na ryj, po wielokroć.
Na moje za mało narzekania na wkurwiającego podludzia, który kręcił. O dziwo pod koniec filmowania pyska nie pokazał, co przecież w stadzie często się zdarza.
Post nie ma na celu obrażenia żadnego podgatunku, rasa kamerzysty jest mi nieznana - choć widać tutaj, mimo wszystko, wyższość koloru ciapatego nad wyżej (nie)wspomnianym.
Post nie ma na celu obrażenia żadnego podgatunku, rasa kamerzysty jest mi nieznana - choć widać tutaj, mimo wszystko, wyższość koloru ciapatego nad wyżej (nie)wspomnianym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów