📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolnijcie się w głupie łby jak myślicie, że jakiś niedźwiedź jest ważniejszy od człowieka...
Ciekawe jakbyście zareagowali jakby się taki pałętał po waszym podwórku i nie chciał spierdolić.
Pewnie rozłożylibyście łapska i chcielibyście przytulić.....
Ciekawe jakbyście zareagowali jakby się taki pałętał po waszym podwórku i nie chciał spierdolić.
Pewnie rozłożylibyście łapska i chcielibyście przytulić.....
Lobo24 napisał/a:
ludzie to największa zaraza tej planety.
Zacznij wiec jej leczenie i zdechnij szmato.
Zwierzeta na filmiku to inny gatunek. Dzieki bogu za propagacje kamer w telefonach na terenach zamieszkalych przez inne rasy. Jeszcze korporacje kontrolujace media probuja blokowac rozpowszechnianie filmikow pokazujacych ta dzicz w akcji, ale coraz wiecej osob sie budzi.
I niewazne czy to japonczyk, zracy zywa zabe, czy chinczyk zracy psa obok umierajacego na drodze dziecka, czy hindus srajacy na ulicy, czy afrykanczyk gwalcacy dzieci zeby wyleczyc sie z hiva.
Piękna akcja, dostał wpierdol bo był czarny
adikkce napisał/a:
Dali mu szanse aby sie oddalil, rzucili kamieniem, ale wolal zaatakowac to chuj mu w dupe - dobrze zrobili brunatnemu kutasowi
Sam jestes brunatny debilu bo pewnie brunatni cie zrobili. jak ogladam takie filmy to coraz bardziej mi to uswiadamia jak ludzie sie staczaja, zachodnia "cywilizacja" upada a w takic hkrajach jak na tym filmiku gorsza dzicz jak 500 lat temu. Dokad zmierzasz swiecie ? Buduja sie w dzunglach, wycinaja lasy to niech maja weterynarza na wyposazeniu co misia uspi i przewioza dalej w las ....
Brawo aż się wzruszyłem i zwaliłem sobie to tego... Sadistic wraca do kożeni bo strona powsała po to żeby pokazywać takie pojebane materiały!! Więcej chorego gówna !!!
Nie miśka wina bo i zwierzę głupie ale brudy dobrze zrobili, gówniaki im tam biegają i misiek mógłby któregoś odjebać, szkoda i miśka i brudów.
oczko się odlepiło temu misiu
Czy tylko mnie zastanawia, że te brudasy mają tak ubogi język? W kółko tylko "ejj ejjj ej ej ejj ej"
Jebane ścierwa ludzkie. Już abstrahując od tego czy niedźwiedź czy nie, czy zagrożenie, to film idealnie odzwierciedla jakim skurwiałym gatunkiem jesteśmy. Wszystko rozjebiemy w pył, zarżniemy, wykorzystamy i wyeksploatujemy do cna nie patrząc na swój przyszły los. Tragedia, wszędzie wjebiemy się z butami w imię dolarów. Liczę na to, że wyginiemy, bo aktualnie potrafimy tylko jako gatunek się mnożyć w nieskończoność, zabijać i niszczyć własne miejsce do życia. Paradoksalnie daleki jestem od ekologicznego pierdolca, ale jakby tak spojrzeć realnie, całkiem niedługo będzie takich pasożytów najczęściej wiadomego pochodzenia i koloru łącznie na świecie ok 10 mld. Człowiek dla tej planety faktycznie jest jak nowotwór... jeśli ma to tak dalej wyglądać, to chociaż liczę na najbardziej srogi scenariusz ludzi walczących o przetrwanie, a i tak ruchanych przez matkę naturę w zgliszczach wielkich miast.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów