Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
My mamy gówno upadlińskie a oni ciapackie teraz pytanie co gorsze?
Niestety my mamy ciebie kacapie
Takie jak ty.
... momy jesce czorne gówno.
Ciekawe, czy Polacy nabici na banderowskie widly na Wolyniu podzielili by Twoj poglad?
Ciekawe czy Warszawiacy nabici na szwedzkie widły w 1656 też podzielili by Wasze zdanie.
Ps. Sadol bawi i uczy, tyle historii wokół
Ciekawe, czy Polacy nabici na banderowskie widly na Wolyniu podzielili by Twoj poglad?
to prawda, allahy to robia dla nieistniejącego boga i falszywego proroka a upaińcy dlatego bo tacy juz sa tak maja we krwi robaki
Jak upadlińców nie szanuje, to jednak uważam ich za ludzi w przeciwieństwie do ciapatego i czarnego bydła co zalało zachód.
A ja uważam ciapaka i upadlińca za zwierzęta. Z tą różnicą, że czarne bydle jest jak dzikie zwierze nie do ucywlizowania a upadliniec jest jak zwierze ale udomwione. ale dalej zwierze.
Adi się już kolejny raz obraca w grobie
Adi zapierdala jak turbina w odrzutowcu.
Kąpiel w kwasie, podrzynane gardła, ładunki wybuchowe przyczepione do karku, palenie żywcem w klatce, wieszanie przy pomocy dźwigu smażenie żywcem na metalowym stole, stawianie przed otwartymi wrotami pieca, aż się człowiek ugotował, kąpiele we wrzątku. Te i inne metody przekonywania do religii pokoju jaką jest Islam ma się jakoś do Wołyńskich chujów? Moim zdaniem to co działo się na Wołyniu kilkadziesiąt lat temu było straszne, ale teraz coś się w mentalności Ukraińców zmieniło. Ciapate zachowują się teraz dokładnie tak samo jak przed wiekami. Dołóżmy jeszcze Szwedów w XVIIw, Co to wymordowali POŁOWĘ populacji Słowian, Niemców w XXw z ich rozsrtrzeliwaniami, łapankami, obozami zagłady, Rosjan też w XXw. z ich łagrami, zsyłkami, torturami i egzekucjami. Nie wiem którzy gorsi. Może sobie odpowiedzcie sami.
ta wasza zjebana metoryka na ukrainców wołyń i będziecie pierdolić ciągle to samo to tak samo .my Polacy byśmy ciągle pierdolili za czasów hitlera jprdl co za ameba ! I Ty jesteś Polakiem który niczego nie rozumie !
Gówno to ty jesteś. Większość Ukraińców pracuje i płaci podatki w przeciwieństwie do niektórych Polaków co siedzą na zasiłkach i 500plusach .
Gówno to ty jesteś. Większość Ukraińców pracuje i płaci podatki w przeciwieństwie do niektórych Polaków co siedzą na zasiłkach i 500plusach .
Są gorsi niż cyganie więc japa bandersynu a jak ci sie coś nie podoba to na ukraine dopóki jeszcze wam pozwalamy przez granice przejeżdżać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów