Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Sayagin666 2014-02-13, 8:21
nieważne - praca kanara jest tylko dla rudych i cyganów. Baba chce otwarcia drzwi bo pewnie bilety niemiała i chciała spierdolić.
Zgłoś
Rafixo 2014-02-13, 11:21
Grzelas napisał/a:

Niezbyt często takim czymś jeżdżę. Nie ma tam przy drzwiach wajchy od awaryjnego hamowania?

Nie ma, do hamowania wajchy są tylko w tramwajach.
Zgłoś
KKdemona 2014-02-13, 13:42 1
Znam tego kanara ! Gościu jest wielki jak niedźwiedź, nikt nie da rady uciec XD
Zgłoś
Magnic 2014-02-13, 13:54
raf-ret napisał/a:

dzwon po pogotowie jebać to otwórz drzwi i spierdalam bo tak najłatwiej. Miał facet szczęście że z kumplem jechał bo by tylko wrzaski było słychać a on zatrzymał by się na czymś lub na kimś

Może dla ciebie się wydawać coś takiego jako nienormalne ale każdy ma swoje problemy i niektórzy muszą być na czas w robocie, bo ich wypierdolą. Ja bym tylko podszedł, sprawdził czy wszystko w porządku, zadzwonił na pogotowie i poszedł (no chyba, że by był autobus pełen dzieciarni. Jeszcze by go chuje okradli). Zawsze jak jestem w mieście to jestem w jakiejś sprawie, a nie aby sobie połazić po okolicy.
Zgłoś
method321 2014-02-13, 13:55 2
A może w tym "otwórzcie drzwi" chodziło jej by był dostęp powietrza? Zwłaszcza że ludzie z tyłu (nawet dzwoniąca baba) myśleli że kierowca zasłabł. Jakby ktoś chciał spierdolić przed kanarem to przy drzwiach jest zawsze wajcha do ręcznego ich otwarcia, więc raczej totalny debil darłby morde do kanara by otworzył mu drzwi. Bardziej mnie wkurwia dzwoniąca baba- facet każe jej dzwonić, a ona wybiera numer i "niech pan trzyma". Już samo wybranie 112 czy 999 zajęło jej 40 sekund (tak, aż sobie obejrzałem jeszcze raz i policzyłem. Dopiero po tych 40 sekundach trzymania telefonu przyłożyła go do ucha. No jak mnie wkurwia ten ludzki strach do zadzwonienia na pogotowie.
Zgłoś
p................. 2014-02-13, 14:22
akurat przy padaczce ważne jest to by był dostęp do świeżego powietrza więc prawidłowo że baba krzyczała otwórz drzwi.
a tej dzwoniącej to tylko wypierdolić bo jak już masz dzwonić na te pieprzone 999 to robisz to bezzwłocznie
Zgłoś
dumad 2014-02-13, 14:25
dostał padaczki bo pewnie jechał bez biletu

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
surojak 2014-02-13, 14:33
Bez jaj? facet ma padaczkę i dostał uprawnienia na autobus?... Mało brakowało a byłby materiał na harda. A pana co dał "zezwolenie" powinni zwolnić.
Zgłoś
Tamtaramtam 2014-02-13, 14:42
Chłop tu prawie zchodzi a jakaś kurwa marudzi o drzwiach.
Zgłoś
lolcat 2014-02-13, 15:07
Piwko dla łysego kondziarza
Zgłoś
fyrku 2014-02-13, 15:46
A wy na kanarów bluzgacie, kurwa a to też człowiek.... może trochę bardziej chujowy ale człowiek. Ale bez jaj, jak mi chłopaczek przy mnie na dworcu padaki dostał, to tylko dwie osoby podeszly zobaczyć o co chodzi. Ochrona dworca itp. wyłożyli lachę. Niektórych to tylko pierdolnąć przez łeb.
Zgłoś
Skasik 2014-02-13, 15:57 1
Przeczytajcie sobie postępowanie w razie ataku na wszelki wypadek cobyście w przyszłości w googlach nie szukali

Udzielając pierwszej pomocy w ataku padaczki:
- podtrzymuj upadającego lub złagodź jego upadek;
- ułóż chorego na plecach;
- możesz odwrócić głowę chorego na jedną stronę, by wydzielina z ust mogła swobodnie wypływać;
- nie przenoś poszkodowanego, jeśli znajduje się w bezpiecznym miejscu;
- rozluźnij ubranie wokół szyi;
- odsuń gapiów;
- usuń wszystkie przedmioty, które znajdują się w pobliżu poszkodowanego, mogące spowodować obrażenia podczas ataku (kamienie, kije, szkło);
- połóż coś miękkiego pod głowę lub dookoła głowy chorego;
- po ustąpieniu drgawek udrożnij jego drogi oddechowe lub ułóż go w pozycji bezpiecznej;
- zabezpiecz go przed wpływem warunków atmosferycznych;
- pozostań z poszkodowanym do czasu odzyskania przez niego całkowitej świadomości;
- wezwij pomoc, jeżeli chory nie odzyska przytomności w ciągu 10 minut.

Uwaga. Mitem jest to, że osoba może sobie odgryść język (nie wkładam takiej osobie nic do buzi). Nie siłujemy sie z taką osobą starając się go unieruchomić (przytrzymujemy delikatnie głowe, żeby sobie poszkodowany guza nienatłukł).
Nie jest koniecznością dzwonienie na pogotowie jednak warto wykonać numer na 112 i słuchać instrukcji dyspozytorki.

No i podstawą jest zadbanie najpierw o własne bezpieczeństwo.
Zgłoś
Fidda991 2014-02-13, 22:20
za dużo wypił pewnie i jest efekt , z czego ja się śmieje mój stary ma padaczkę alkoholową.
Zgłoś
moto26 2014-02-14, 0:49
Nie dostał padaczki, tylko chłopina zemdlał
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów