📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Specjalnie pogłośniłem słuchawki żeby dobrze akbary słyszeć a tu jeb! Powinieneś mi kurwo odszkodowanie zapłacić za straty zdrowotne, bo głową w ścianę przypierdoliłem
Ale wy wrażliwe Cipki jesteśta...
Nie takie rzeczy się przeżyło
-tylko głośniczki z tesco potrafią się rozwalić przy takim gównie...
Prawdziwe głośniki nie z Tesco i nie za 50 zł (a za 100 krotność tej sumy) rozjebują dom w pizduuuu!
Nie takie rzeczy się przeżyło
Konrad21b napisał/a:
Głośniki można rozwalić nie każdy ma głośniczki za 50 zł z tesco kurwa!!
-tylko głośniczki z tesco potrafią się rozwalić przy takim gównie...
Prawdziwe głośniki nie z Tesco i nie za 50 zł (a za 100 krotność tej sumy) rozjebują dom w pizduuuu!
Piękny materiał hehehehe ale się uśmiałem. Napracował się pajączek a tu surprise
szkoda pająka jak dla mnie tyle w temacie
Niedługo idąc nawet do kibla bede slyszal "allahu akbar"
hahaha dobre, tylko trzeba było trochę tradycji dodać i kubotą zajebać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów