Eksperci...PALEC W DUPE trzeba mu wlozyc! Tylko palec w dupe. Chyba, ze to suka, to 3 palce.
może na twoja stara to dziala ale tutaj to raczej nic nie da
no a sadole już by wsadzali 3 palce w dupe lub 2 chyba to lubią ^^ ewentualnie przyduszają swoje kurwa lube w łóżku ^^^
Emil. Widzę że masz niebywałe doświadczenie w wsadzaniu w czyjeś dupy. Szkoda że w pisaniu po polsku nie jesteś takim orłem.
Wpadnij do mnie i sprawdź na moim owczarku niemieckim
Ja chętnie go przetestuję.
Znam 2 skuteczne metody które osobiście testowałem.
Pierwsza metoda poleca przez użytkownika tego forum
Bierzemy tylną łapę kundla i łamiemy przez kolano. 100% skuteczności. 2 razy sprawdzana.
Można jeszcze nożem , drutem lub czymś ostrym napierdalac w okolice oczu. Większość zwierząt odpuszcza.
Ja chętnie go przetestuję.
Znam 2 skuteczne metody które osobiście testowałem.
Pierwsza metoda poleca przez użytkownika tego forum
Bierzemy tylną łapę kundla i łamiemy przez kolano. 100% skuteczności. 2 razy sprawdzana.
Można jeszcze nożem , drutem lub czymś ostrym napierdalac w okolice oczu. Większość zwierząt odpuszcza.
Zajebista technika stary! Niesamowite ile można zdziałać wiedząc jak. Ile Yorków tym położyłeś?
Zajebista technika stary! Niesamowite ile można zdziałać wiedząc jak. Ile Yorków tym położyłeś?
Parę psów i twoja starą ( Wabi się York).
Parę psów i twoja starą ( Wabi się York).
Czemu jesteś ordynarnym prostakiem? Z domu wynosi się pewne zachowania wiec współczuje ci smutnego dzieciństwa. Jajeczek brakło chłopczykowi, żeby coś inteligentnego odpisać, poza marną obrazą matki? Kozak w necie cipa w realnym świecie.
Czemu jesteś ordynarnym prostakiem? Z domu wynosi się pewne zachowania wiec współczuje ci smutnego dzieciństwa. Jajeczek brakło chłopczykowi, żeby coś inteligentnego odpisać, poza marną obrazą matki? Kozak w necie cipa w realnym świecie.
Adekwatne do twojego komentarza. Wystarczy zobaczyć twój profil i wszystko staje się jasne. Weź lepiej wracaj do piwnicy i tam już zostań , bo tylko wstyd sobie robisz.
Adekwatne do twojego komentarza. Wystarczy zobaczyć twój profil i wszystko staje się jasne. Weź lepiej wracaj do piwnicy i tam już zostań , bo tylko wstyd sobie robisz.
Panie ordynarny prostaku, cóż to tak wstydliwego dostrzegłeś na moim profilu? Posiadasz życie prywatne? Hobby? Cokolwiek posiadasz?. Wnioskując po twojej wypowiedzi cyt. "bo tylko wstyd sobie robisz", przykładasz wagę do czegoś tak nieistotnego jak szacunek na forum, na którym nie jesteś Kamil Kowalski tylko cipedrikk. Pamiętaj że jest czas abyś zmienił na lepsze swoje nudne i bezwartościowe życie. Proponuje nieśmiało, abyś na początku wyprowadził się od rodziców i zaczął na siebie zarabiać. Jak zapłacisz za Internet, docenisz jego wartość.
Ludzie jedzą psy a psy dzieci ?
No właśnie, oni wpierdalają kundle.
Z racji, że tylu ich jest, to mogliby raz dać najeść się biednym pieskom.
Jeden gównojad w tę, czy w tamtą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów