18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Myxxer 2022-05-26, 5:18 1
Znawca_Cipek napisał/a:

Eksperci...PALEC W DUPE trzeba mu wlozyc! Tylko palec w dupe. Chyba, ze to suka, to 3 palce.

może na twoja stara to dziala ale tutaj to raczej nic nie da
Zgłoś
baronturbina 2022-05-26, 6:54 1
djpyza napisał/a:

no a sadole już by wsadzali 3 palce w dupe lub 2 chyba to lubią ^^ ewentualnie przyduszają swoje kurwa lube w łóżku ^^^

Emil. Widzę że masz niebywałe doświadczenie w wsadzaniu w czyjeś dupy. Szkoda że w pisaniu po polsku nie jesteś takim orłem.
Zgłoś
cedrikk 2022-05-26, 7:10 4
ifheowna napisał/a:

Wpadnij do mnie i sprawdź na moim owczarku niemieckim

Ja chętnie go przetestuję.
Znam 2 skuteczne metody które osobiście testowałem.
Pierwsza metoda poleca przez użytkownika tego forum
Bierzemy tylną łapę kundla i łamiemy przez kolano. 100% skuteczności. 2 razy sprawdzana.
Można jeszcze nożem , drutem lub czymś ostrym napierdalac w okolice oczu. Większość zwierząt odpuszcza.
Zgłoś
baronturbina 2022-05-26, 7:19 6
cedrikk napisał/a:

Ja chętnie go przetestuję.
Znam 2 skuteczne metody które osobiście testowałem.
Pierwsza metoda poleca przez użytkownika tego forum
Bierzemy tylną łapę kundla i łamiemy przez kolano. 100% skuteczności. 2 razy sprawdzana.
Można jeszcze nożem , drutem lub czymś ostrym napierdalac w okolice oczu. Większość zwierząt odpuszcza.

Zajebista technika stary! Niesamowite ile można zdziałać wiedząc jak. Ile Yorków tym położyłeś?
Zgłoś
cedrikk 2022-05-26, 7:42 2
baronturbina napisał/a:

Zajebista technika stary! Niesamowite ile można zdziałać wiedząc jak. Ile Yorków tym położyłeś?

Parę psów i twoja starą ( Wabi się York).
Zgłoś
baronturbina 2022-05-26, 8:06 4
cedrikk napisał/a:

Parę psów i twoja starą ( Wabi się York).

Czemu jesteś ordynarnym prostakiem? Z domu wynosi się pewne zachowania wiec współczuje ci smutnego dzieciństwa. Jajeczek brakło chłopczykowi, żeby coś inteligentnego odpisać, poza marną obrazą matki? Kozak w necie cipa w realnym świecie.
Zgłoś
edek_kotek 2022-05-26, 8:48 2
Jeszcze tego samego dnia skończy w garnku jeśli to chiny
Zgłoś
sbinder92 2022-05-26, 9:17
Ludzie jedzą psy a psy dzieci ?
Zgłoś
cedrikk 2022-05-26, 9:26
baronturbina napisał/a:

Czemu jesteś ordynarnym prostakiem? Z domu wynosi się pewne zachowania wiec współczuje ci smutnego dzieciństwa. Jajeczek brakło chłopczykowi, żeby coś inteligentnego odpisać, poza marną obrazą matki? Kozak w necie cipa w realnym świecie.

Adekwatne do twojego komentarza. Wystarczy zobaczyć twój profil i wszystko staje się jasne. Weź lepiej wracaj do piwnicy i tam już zostań , bo tylko wstyd sobie robisz.
Zgłoś
baronturbina 2022-05-26, 10:25
cedrikk napisał/a:

Adekwatne do twojego komentarza. Wystarczy zobaczyć twój profil i wszystko staje się jasne. Weź lepiej wracaj do piwnicy i tam już zostań , bo tylko wstyd sobie robisz.

Panie ordynarny prostaku, cóż to tak wstydliwego dostrzegłeś na moim profilu? Posiadasz życie prywatne? Hobby? Cokolwiek posiadasz?. Wnioskując po twojej wypowiedzi cyt. "bo tylko wstyd sobie robisz", przykładasz wagę do czegoś tak nieistotnego jak szacunek na forum, na którym nie jesteś Kamil Kowalski tylko cipedrikk. Pamiętaj że jest czas abyś zmienił na lepsze swoje nudne i bezwartościowe życie. Proponuje nieśmiało, abyś na początku wyprowadził się od rodziców i zaczął na siebie zarabiać. Jak zapłacisz za Internet, docenisz jego wartość.
Zgłoś
SADOI 2022-05-26, 10:47
onucek napisał/a:

zatłuc te pierdolone kundle

Już im wystarczy że ich te skurwiele pogryzły
Zgłoś
stopwar 2022-05-26, 10:52 1
sbinder92 napisał/a:

Ludzie jedzą psy a psy dzieci ?

No właśnie, oni wpierdalają kundle.
Z racji, że tylu ich jest, to mogliby raz dać najeść się biednym pieskom.
Jeden gównojad w tę, czy w tamtą.
Zgłoś
pipi71 2022-05-26, 11:02
to jest karma

pipi71
Zgłoś
Danielitto 2022-05-26, 11:10 2
Na miejscu ojca zajol bym się wszystkimi kundlami bezpańskimi. Jak atakuje człowieka w szczególności dziecko to do odstrzału.
Zgłoś
mav 2022-05-26, 12:27 1
na prasie hydraulicznej zmiażdżyć wszystkie łapki i patrzeć jak zdycha z głodu i wycieńczenia skurwiel zapchlony
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów