Link do artykułu:
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100831/REGION/407734356
Jebać policjęę!!!HWDP
Tak, spuścili by nam wpierdol pod warunkiem, że mieliby przewagę 5:1
Jak jest sam to nawet w oczy ci nie spojrzy, bo się boi, że wpierdol dostanie. Już parę razy widziałem, jak kibole ruchu przechodząc przez Załęże(taka dzielnica Katowic, gdzie urzędują kibole GKS'u) włazili w krzaki, żeby koszulki z logiem Ruchu na lewą stronę wywracali by ''erki'' nie było widać
Tak, spuścili by nam wpierdol pod warunkiem, że mieliby przewagę 5:1
Jak jest sam to nawet w oczy ci nie spojrzy, bo się boi, że wpierdol dostanie. Już parę razy widziałem, jak kibole ruchu przechodząc przez Załęże(taka dzielnica Katowic, gdzie urzędują kibole GKS'u) włazili w krzaki, żeby koszulki z logiem Ruchu na lewą stronę wywracali by ''erki'' nie było widać
To świadczy o tym jaki jesteś człowieku pusty. Zacznijmy od tego że ziomek na filmie tylko stoi.
Nie ma znaczenia, co robił - miało znaczenie GDZIE to robił. Gdyby ten pies go zaatakował bez powodu na ulicy to jak najbardziej jestem za wyciągnięciem konsekwencji. A tutaj dostało mu się, bo stał w nieodpowiednim miejscu pośród bandy bezmózgich yeti, którzy sami prowokują policjantów(a ten pies to również policjant). Widzisz różnicę ? Bo jeśli nie to będzie świadczyło, że to nie zupełnie ja jestem pusty.
Skoro jesteś ''bezmózgie yeti'' to pewnie twoje poglądy ograniczają się do ''Jebać Policję! Tylko Bóg może nas osądzać.'', więc spotkanie z tobą byłoby za pewne stratą mojego drogocennego czasu.
Tak więc lepiej wracaj do książek, a nie pyskuj