📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz kocura zastrzelą tylko za to, że mu jakaś łajza sama na talerz wlazła. To życie jest podłe.
gdfgdf napisał/a:
Wyglądał jak dupa c🤬la po tygodniowym 24 godzinnym "maratonie" w 30 osobowej celi
Widzę, że kolega był ubogacony kulturowo skoro zna z autopsji. Długo Ci sie dupsko goiło po czyms takim? Zamiesc jakies swoje zdjecie to może piwo wskoczą

gdfgdf napisał/a:
Wyglądał jak dupa c🤬la po tygodniowym 24 godzinnym "maratonie" w 30 osobowej celi
Wierze ci na słowo że znasz sie na rzeczy, ja nie siedziałem ale ci ufam
leonidkacap napisał/a:
zgłodniałem idę śniadanie zjeść
Śniadanie o 9:30???!!! Co mamusia kakałko zrobiła i woła? Jpdrle!
Grzyb37 napisał/a:
Przez takich zjebow trza odstrzelać biedne zwierzęta
Wystarczy powiesić kilka zdjęć koło wybiegu z tego co zostało po karmieniu.
Wystarczyło najpierw wstać i zaj🤬 mu kopa a nie się skulić jak p🤬da. W takiej sytuacji już trzeba próbować wszystkiego.
No kicia ze 200 kg wagi ,a typ może 70 ,dużo by narobił ;D (jak w sumie każdy)
Jak szmate... 0 wysiłku... Tylko mu się między gierami obijał trochę
@MansoN:
Ładnych bajek ci stary naopowiadał w tej piwnicy.
MansoN napisał/a:
Takich akcji w Warszawskim zoo w latach 90’ było od pyty, najwięcej z dziećmi. Mamusie nie utrzymały swoich pociech na rękach i cyk do fosy. Kiedyś tam był tylko murek zakończony poręczą, teraz chyba jest siatka pozioma. Zdarzali się też naj🤬i figo fago co wskakiwali i próbowali się mierzyć z niedźwiadkami efekt tej głupoty był tylko jeden.
Ładnych bajek ci stary naopowiadał w tej piwnicy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie