Dopadł 2 zakonnice i darł się na nie kilkanaście minut. Potem darł się jeszcze drugie tyle na Strażników Miejskich którzy go zatrzymali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Dopadł 2 zakonnice i darł się na nie kilkanaście minut. Potem darł się jeszcze drugie tyle na Strażników Miejskich którzy go zatrzymali.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość co się męczy, aż żal tego słuchać, bo uszy więdną...
Inteligencja na poziomie przeciętnej kostki masła.
Inteligencja na poziomie przeciętnej kostki masła.
pewnie po całej akcji dostał wpierdol za rogiem kościoła od bojówki moherowej, ludzie co za kraj, jeszcze kurwa baby z kutasami w straży miejskiej, czy to chłopy z cipami?
"Ty chamie! Gnoju! Będziesz mnie obrażał?" No po prostu idealne podsumowanie Rydzykaczystanu.
A ja oglądnąłem i dalej nie wiem o co chodzi, ten się drze, później się tłumaczy jakaś moda na sukces tylko taka nasza prawdziwa bo polska, a tak na serio niby go popieram ale nie w takim stylu co on robił.
na pal tych w czarnych kiecach pedalow jaja im pod akumolator hitler mial racje zeby to wybic
tomkararek
"na pal tych w czarnych kiecach pedalow jaja im pod akumolator hitler mial racje zeby to wybic"
Ty, to oczytany jesteś. Hitler walczył z naszym klerem, ponieważ księża organizowali kryjówki i schronienia dla Polaków i Żydów, oraz pomagali podziemiu w walce z okupantem. Oczywiście jego poglądy na temat religii, również się do tego przyczyniły. Ale przestań wypisywać bzdury z GW itp.
"na pal tych w czarnych kiecach pedalow jaja im pod akumolator hitler mial racje zeby to wybic"
Ty, to oczytany jesteś. Hitler walczył z naszym klerem, ponieważ księża organizowali kryjówki i schronienia dla Polaków i Żydów, oraz pomagali podziemiu w walce z okupantem. Oczywiście jego poglądy na temat religii, również się do tego przyczyniły. Ale przestań wypisywać bzdury z GW itp.
Pamiętam typa opowiem, co było dalej, bo przechodziłem wtedy jak darł ryja za zakonnicami a potem jak wracałem to się cyrki działy. Koleś nagle zaczął się awanturować z miejskimi, wyrwał się i zaczął się znowu drzeć to dostał pałą, chwilę coś pobulgotał a potem przyjechały miejskie samochodem i go zabrali. Dobry był z kolesia świr. Działo się to rok temu w wakacje
Jakby krzyczal 'Kartofle!' jak co roku pod moim blokiem wiesniaki z okolicznych wsi, to nic by mu sie nie stalo.
Naprawde dziwie sie tym, ktorzy pisza, ze powinien dostac wpierdol itp. Moze powinienes jeden z drugim wpierdol dostac za takie opinie? Na tej tylko podstawie, ze mi sie nie podobaja. Wiecej niz co drugi tutaj wiesza psy na klerze a zaden nie odwazylby sie stanac w obronie tego typka. To jest kurwa typowo polskie. Myslec tak samo jak ten, co sie wychylil, a zamiast mu pomoc, to jeszcze kurwa zbrechtac. Yeah!
Naprawde dziwie sie tym, ktorzy pisza, ze powinien dostac wpierdol itp. Moze powinienes jeden z drugim wpierdol dostac za takie opinie? Na tej tylko podstawie, ze mi sie nie podobaja. Wiecej niz co drugi tutaj wiesza psy na klerze a zaden nie odwazylby sie stanac w obronie tego typka. To jest kurwa typowo polskie. Myslec tak samo jak ten, co sie wychylil, a zamiast mu pomoc, to jeszcze kurwa zbrechtac. Yeah!
Proszę pani czy pani jest pana czy pan ? hahah
kapitansraczka napisał/a:
Pamiętam typa opowiem, co było dalej, bo przechodziłem wtedy jak darł ryja za zakonnicami a potem jak wracałem to się cyrki działy. Koleś nagle zaczął się awanturować z miejskimi, wyrwał się i zaczął się znowu drzeć to dostał pałą, chwilę coś pobulgotał a potem przyjechały miejskie samochodem i go zabrali. Dobry był z kolesia świr. Działo się to rok temu w wakacje
taa pajacu cos zimne wakacje byly tam u was
Szkoda, że mnie tam nie było. Dostał by w twarz i było by po krzykach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów