Atak z powodu roznoszenia chorób i "wpierdalania zwierząt na żywca"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Mieszkanka Wrocławia zaatakowała blogerkę pochodzącą z Filipin.
Policeman napisał/a:
wspólnie sobie zwalcie, ja pierdolę jak w ogóle można gadać z innym facetem o trzepaniu kapucyna
Jebane żulice i patusy, przyjeżdża dziewczyna z innego państwa, zarabia na siebie, jakoś sobie radzi, a taka baba obsrana obszczana tylko czeka na bony gazowe, energetyczne, renty [bo kiedyś jej pudełko złamało paznokieć], dopłaty do wszystkiego, mieszkania socjalne, zapomogi, zasiłki, a jak ktoś spuści szambo w zaropiałą pizdę to święto na dzielni, bo 800+, kolejne zasiłki, zapomogi.
wyjebales w sztos koment. Piona i tfu na ryj polskim robolom i robakom takim jak ta stara kurwa
Już ją dojechali, polską rasistowską szmatę.
Szybko poszło.
Szybko poszło.
Za takie teksty jak on rzuca można mieć wjebane groźby karalne, za resztę naruszenie nietykalności, pobicie chyba nie, ale jakby się uparli to by jej nieźle nawlepiali.
Przypomniało mi się wydarzenie z niedzieli. Pojechałem z dzieckiem do parku żeby je wybiegać, a za mną schludna menela na cały ryj skarży się przypadkowej matce że ma czwórkę dzieci z trzema 'partnerami' i ciągle jej państwo jakąś kasę zabiera a ona przecież nie pracuje. Przypomniało mi się po chwili że rok wcześniej byłem też w tym parku i zapewne ta sama menela nawijała taki sam makaron na uszy uprzednio napotkanej osobie. Normalnie zatrzaśnięta menelska periodyzacja dziejów jebana.
ta menelica lepsza niż jakaś śmierdząca dziwka z filipin z kutasem
Jak się jest atencjuszką z parciem na insta-story to się zawsze jakiś czubek dla sensacji znajdzie. Normalni ludzie z czubkami nie gadają, co wrezliwsi coś tam się odezwą, ale jak ktoś nagrywa i strzępi ryj jak poparzony dla lepszej dramy to niech go psy jebią.
adeko napisał/a:
A jakiś link do tej filipinki? Z kolegą w robocie szukamy do czego sobie zwalić
Zwalcie na siebie. Tak jak mogła twoja Mama. Czasem lepiej przyjąć wszystko na klatę.
Na tym sadolu komentarze to co jeden to głupszy, nie wiem skąd wyście pospierdalali i gdzie się chowaliście.
Jebana dziwka z konfederacyjki czy tam pisu. Jeden śmieć. Tylko teraz do czarnego na kolankach grzechy opowiedzieć.
To ta jebana kurwa z hivem z powstańców.Sama mieszka po piwnicach albo śpi w tunelu pod galeriowcem
Tripp-Reissenweber napisał/a:
Jebany śmieciu z pękniętego kondoma, pilnuj swojej matki kurwy, co ciągnie druty ciapatym, a nie do kogoś się dopierdalsz, ty przecwelona kurewko, ha tfu ci w pysk
pierdolony p0lski podczłowieku, kto ci się pozwolił odzywać do Rasy Panów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów