Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widać na początku filmiku że chinol w niebieskiej kamizelce ma krew na mordzie, pewnie koksik mu wyjebał a chinol poszedł po kumpli co by się zrewanżować
Otóż to. Żółtek dostał po głupim łbie to poleciał po 39 braci z chowu wsobnego, jak to u chinoli.
Dobra jak juz dodajesz takie gowna bez wyjasnienia to bys chociaz przetlumaczyl co ona tam pie**oli wtedy ten filmik nabralby jakis sens
Nic ciekawego nie mówi, uspokaja tylko, ze wszystko w porządku.
]
Otóż to. Żółtek dostał po głupim łbie to poleciał po 39 braci z chowu wsobnego, jak to u chinoli.
Jakich kurwa chinoli? Przecież to Rosja.
Dobra jak juz dodajesz takie gowna bez wyjasnienia to bys chociaz przetlumaczyl co ona tam pierdoli wtedy ten filmik nabralby jakis sens
A co może pierdolić tępa idiotka? Bardziej typa ten jazgot zestresował niż banda nietoperzojadów.
Widać na początku filmiku że chinol w niebieskiej kamizelce ma krew na mordzie, pewnie koksik mu wyjebał a chinol poszedł po kumpli co by się zrewanżować
A gosciu ma pizde pod okiem, woec na pewno byla mala bojka i zolty zawolal kolegow.
Ps.
Mlodej lepa na ryj, to sie nauczy nerwy trzymać na wodzy
Co to ma być? Kto daje za to piwa? Co to robi na sadolu?
Zrób waćpan wypad
Za darmo nikt tak nie reaguje. Najpierw prowokacja, potem zgrywanie ofiary. Typowe dla niewolników.
Kurwa dałem niechcący piwo, co za grzech. Jak to kurwa niewolnicy najpierw prowokują a potem zgrywają ofiary? Masz pojebana definicję niewolnictwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów