📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Opierdolił bym je na łyso tępą maszynką do golenia a później dał je do brutalnej sesji bdsm
och ta ruska swołocz, zamiast umówić się z dziewczynami to bijo, szarpio za włosy i tłuko, co za dzicz.. DUST DEVIL pewnie też tak robi u nich (u ruskich) to jest takie jakby podrywanie bo wiecie oni tam mentalnie na poziomie czarnuchów z dziczy nawet nie są. Niech dadzą dziewczynom wizy do Polski po co się tam mają męczyć u nas zaznają przedsmak cywilizacji.
Czy ja dobrze widzę? Tefałen dwadciat czetyre na saistic? Koniec świata.
Widac po usmieszkach, ze lubia byc sponiewierane... byczys d:-]
Pierdolicie że ruscy nie powinni przemocy używać, a chuja się znacie na załatwianiu spraw, niektóre rzeczy można TYLKO przemocą załatwić, np:feministki, lewaki i inne niemyślące kreatury.
Ale o co wam chodzi? Załatwiono sprawę dokładnie tak, jak one załatwiają swoje. Tak działa ta cała "cipna rewolucja". Jak ty komu, to licz się z tym, że on tobie tak samo.
Prawda jest taka, że te chujki kozaki czują się bezsilni. Dlatego ta przemoc, z bezsilności.
Spotkasz dresa, odezwiesz się a on nie zrozumie, to też ci przypierdoli.
Spotkasz dresa, odezwiesz się a on nie zrozumie, to też ci przypierdoli.
Ta czarna z początku filmu jest fajna. Ilekroć oglądam jak się nad nią znęcają to mam wizje jak ją bzykam i przy okazji robię trochę krzywdy. Fajnie znosi znęcanie, taka seksowna obojętność.
mi się wydaje że one lubią być bite , po prostu te kurwy lubią ostry seks.
@PatrolZG
Napisz do niej, może ci pozwoli. W końcu skoro nie miała nic przeciwko nagrywaniu seksu grupowego w 8-mym miesiącu ciąży, to pewnie też jej twoje fantazje nie zdziwią
Napisz do niej, może ci pozwoli. W końcu skoro nie miała nic przeciwko nagrywaniu seksu grupowego w 8-mym miesiącu ciąży, to pewnie też jej twoje fantazje nie zdziwią
Samudaripen, tyle że ja po tym szarpaniu i biciu zapraszam dziewczynę na jezioro łabędzie Czajkowskiego, a tymczasem w Polsce to może i nie bijo, ale szczytem cywilizacyjnym jest zaproszenie dziewczyny na schabowego z frytkami, bo wysublimowanej rozrywki dla elit u was nie ma
Super cywilizacja kurwa, zero własnej kultury i tradycji, a tylko kalki z zachodu
Super cywilizacja kurwa, zero własnej kultury i tradycji, a tylko kalki z zachodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów