18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
ATGM vs czołg w Syrii
Ciastek2 • 2013-01-01, 18:05
Takie tam rozdupcenie czołgu.

Dużo Allachów Akbarów !!
PS. Nie nabyłem umiejętności wpisywania dobrych tagów więc prawdopodobieństwo, że było wzrasta dwukrotnie Jeśli było mam nadzieję, że mi wybaczycie
Zgłoś
N................k 2013-01-03, 16:32
dlaczego piszecie allah akbar z dużej?
Zgłoś
Millduck 2013-01-03, 16:47 4
Oscarowe dialogi, normalnie:

- Allah akbar... Allah akbar...
- Allach akbar?
- Allah...
- Allah akbar? Allah akbar?!
- Allah akbar! Allah akbar!!

Tłumaczenie na polski:

- Kurwa mać... Kurwa mać...
- Kurwa?
- Kurwa...
- Kurwa? Kurwa?!
- Kurwa! Kurwaaaaa!!
Zgłoś
tofik1987 2013-01-03, 16:48
Jak było to chuj Ci w dupę
Zgłoś
Gus 2013-01-03, 16:53 2
@carloooss eh....spece od WoTa....kurwa poczytaliby prase branżową to nie, grą dla dzieci lepiej sie sugerować.

Ps. Syria używa tylko radzieckiego pancerza (T54, T55/T55 AMV/T62/T72/T72M1 czy BWP-1 itd.)

PS :
Cytat:

tylko ja sie zastanawiam, skąd te ciapate brudasy mają kase i możliwości załatwić taką broń ?

Brudasy spod rebelianckiej flagi przechwycili setki ton sprzętu rządowego - od Kamazów po T72. Ten ppk mógł być odpalony przykładowo z BWP-1 (9M14M/AT-3 Sagger/Malutka) lub nawet 9M119M/AT-11 odpalane z T72.
Zgłoś
stasiuuu 2013-01-03, 18:19
akcja od: brak
Zgłoś
BDrummer 2013-01-03, 18:21
Gus zgadzam się z tobą w 100%, ale samo przechwycenie nic nie daje pasuje jeszcze umiejętność odpalenia już nie mówiąc wiedza o transporcie takich pocisków, oraz należy wiedzieć gdzie takim pociskiem trafić i dlatego twierdz ze głosy o maczaniu palców w tym konflikcie służb specjalnych innych nacji są jak najbardziej prawdziwe. A w sprawie carloooss-a no naprawdę wiedza taka że ja pierdolę:/ a wiesz przynajmniej ze ten twój Typ 59 jest zmodernizowaną wersją T-54, sowiety sprzedały im licencje na produkcje tych czołgów po wprowadzeniu T-55, sam gram we WoT-a ale człowieku błagam ogarnij się i jeśli chcesz się sugerować grą to gratuluje
Zgłoś
abahabababababa 2013-01-03, 18:24 2
carloooss napisał/a:

apropo W.O.T. trafianie w słabe miejsca typu gąsienice, wizjery, włazy, silnik.
Na filmie widać że czołg obrywa z boku w słabe miejsce. Nie spodziewał się ataku. Przez tą gre nauczyłem się ze czołg najmocniejszy jest z przodu i ustawia się przodem do wroga, ba nawet lekko pod kątem aby wymusić rykoszet pocisku. Gdy pancerz wynosi np 70 mm celując w Lini prostopadłej jest duza mozliwosc ze pocisk przebije czołg ale gdy ustawi sie pod lekkim kątem to juz pocisk w tym samym miejscu nie ma 70 mm tylko dużo wiecej do przebicia. I wtedy jest kłopot. Na filmie trafienie prostopadle w bok czołgu. Nie miał szans.

Dodam iż to chyba jest Chiński Typ 59

Nie chce Cię obrazić ale...
Trzeba być debilem, żeby się sugerować kacabską grą, która z realiami ma tyle wspólnego co allahoagbarobrudas z człowiekiem.
Nie trzeba grać w gry, wystarczy pomyśleć i znać podstawy fizyki+matematyki na poziomie gimnazjum.

Cytat:

trafianie w słabe miejsca typu gąsienice, wizjery, włazy, silnik.

W wot równoznaczne jest z "Trafienie krytyczne- to musiało boleć" - zero dmg. Czyli idąc tokiem Twojego myślenia, jeśli w realu strzele w wizjer, właz, gąske to czołg pojedzie sobie dalej?

btw. Widzę, że ta gra zaczyna robić dzieciakom wodę z mózgu, pewnie na dniach usłyszymy teksty typu: "PzKpfw. VI Tiger to guwno bo pszebija go szerman z piontego tieru", "grałem w WOTA 2 miesiace, mam wiedze na temat pojazdów pancernych z II Wojny Światowej"
Zgłoś
bobcali8v 2013-01-03, 18:34
pierdzielone allahy i po co oni tak drą te mordy.
Zgłoś
Tulkas 2013-01-03, 18:50
carloooss napisał "Dodam iż to chyba jest Chiński Typ 59 " tyś k...a widział typa
sylwetka czołgu zbyt nie wyraźna ale ty dostrzegłeś typa łał
tylko szkoda że Syria ich nie używa. więc może chińczyki przyjechały w odwiedziny do Syrii
Zgłoś
solteck 2013-01-03, 18:58
Syryjczycy mają od ruskich metisy en.wikipedia.org/wiki/9K115-2_Metis-M

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-01-03, 19:35
Nie wiem jak wy, ale mnie zawsze bierze na śmiechy jak się ciapate drą "ALLAH AKBAR" za każdym razem. No nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się to z kolejka w kebabie z promocją na kebab z cielęciny. Tak samo mordy drą.
Zgłoś
solteck 2013-01-03, 20:17
miałem ten filmik dać, ale uploader sie zadział
[video]
[/video]

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
innyczlowiek 2013-01-03, 23:48
androgenius napisał/a:

@up nie koziołkująca debilu tekturowy tylko stabilizowana w ten właśnie sposób. Boczne silniczki wprawiają pocisk w ruch obrotowy co znacznie zwiększa jego stateczność. W przypadku rakiet, których trajektoria jest raczej pionowa do uzyskania stateczności wystarczy to,żeby środek ciężkości znajdował się przed środkiem parcia oraz odpowiednia powierzchnia stateczników. W locie poziomym natomiast bardzo porządany jest właśnie ruch obrotowy, stabilizuje na tej samej zasadzie na jakiej działa zwykły bąk-zabawka.

Debilu możesz sobie do syna mówić albo do ojca.
Zainwestuj w pożądny słownik sadisticowy ekspercie.
Zgłoś
Gus 2013-01-04, 11:30
@ BDrummer
Cytat:

ale samo przechwycenie nic nie daje pasuje jeszcze umiejętność odpalenia już nie mówiąc wiedza o transporcie takich pocisków, oraz należy wiedzieć gdzie takim pociskiem trafić

No nie rozśmieszaj mnie kolego. Syryjskie maszyny dorobiły się instrukcji w robaczki/arabski/jak to tam kurwa sie nazywa. Przykładowo - transport saggera gotowego do kontaktu = załadowanie piguły na przeznaczoną szynę nad lufą armaty, podpięcie kabla tam gdzie instrukcja mówi ALLAHUAKBAR (tłum. debilu, tu masz slot, wepnij ten jebany kabel i idź opierdolić kartofla). Umiejętność jest taka, że wystarczy odrwócić lufę w kierunku celu odpalić pigułę i trzymać przysłowiowy "krzyżyk" na celu (cel musi być w zasięgu), dzięki czemu ten chujowy przestarzały twór radzieckiej myśli technicznej grzecznie po kabelku poleci do nic nie spodziewającego się turbana z sił rządowych, który nauczył się odpalać "teciaka" tydzień temu via lokalne WKU.

Nic nie wiem o metysach u syryjczyków, aczkolwiek chyba wystarczająco wojen przez Afrykę Północną się przetoczyło, żeby każdy brudas wiedział gdzie pigułka ma trafić bo inaczej nie będzie uroczystego allahuakbar (pozatym internety mają, 40 minut [przepustowość neta] z google i batalion dziwek samobieżnych wie jak skasować spróchniały pancerz). To raz, dwa - odpalenie takiego metysa to załadowanie pojemnika na trójnóg (lub pojazd, lecz BWD czy modernizowanych BWP-2 nie mają), podpięcie paru kabli (mają ciapaki swoje uniwerki, wiec na pewno jeden "mundry" się znajdzie co instrukcje przeczyta) włączenie zasilania ustawienie "krzyżyka" na cel, odpalenie pocisku i pierdul, kolejne dziewice oddane do dyspozycji 3 osobowej załogi (cele zazwyczaj są nieruchome na filmikach kręconych iKoranem).
Zgłoś
carloooss 2013-01-04, 12:31
Hejterzy napisz wartościowy komentarz wtedy będę się liczył z waszym zdaniem

Czytając to widze tylko fale krytyki jeden na drugiego hehe i to się nazywa dzieciniada

Ja się tylko podzieliłem tym co mysle pzdr
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów