📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Najebałby niejednego osiedlowego kozaka. Patrzę i kurwa zastanawiam się czy kiedykolwiek uda mi się osiągnąć taką sprawność jak on..
@adiro : jestes baran jak nie ogarniasz takiego typa. A 1000 to twoja stara w maglu zarabia ( z nadgodzinami ). Fuck off !
to dobrze, chociaz jeden będzie mial sile sapierdalac do 67 roku zycia haha
Typowy błąd początkujących na siłowni: "nie ćwiczę nóg, bo i tak je obciążam chodzeniem" i wtedy góra dojebana, a nóżki jak słomki.
mało który 70 latek ma taką kondycję?
mało który 30 latek ma taką kondycję , to jest najgorsze...
mało który 30 latek ma taką kondycję , to jest najgorsze...
klata , plecy , barki , klata , plecy , barki , a nogi jak zapałki
Rozumiem jakby mial 20 lat, ale w jego wieku juz nie porucha wiec szacun za motywacje do utrzymania sylwetki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów