Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
W sobotę rano 1 lutego w Starachowicach 31-letni kierowca audi postanowił uciec przed policyjną kontrolą trzeźwości, podczas pościgu ulicami miasta policja zastosowała blokadę drogi radiowozem co widać na nagraniu, ścigane auto uderzyło w radiowóz, a następnie wylądowało na ogrodzeniu pobliskiej posesji niszcząc je, kierowca audi po krótkim pieszym pościgu został zatrzymany, okazało się że nie chciał się spotkać z policją bo miał aktywny zakaz prowadzenia pojazdów. Po zdarzeniu on i dwójka policjantów zostali przewiezieni do szpitala, tam okazało się że nic im nie jest, kierowca audi był trzeźwy, grozi mu do 5 lat pozbawienia wolności.

00:00
-00:45
Download

filmik ze skutkami od ESKA News:

00:00
-00:51
Download

więcej info: https://tvn24.pl/kielce/starachowice-na-widok-policjantow-zaczal-uciekac-uderzyl-w-radiowoz-nagranie-st8287839
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Tekst zwinięty, kliknij aby rozwinąć ▼
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
metyoo 2025-02-02, 21:20 1
flejtuch napisał/a:

Właściciel posesji będzie musiał zabulić za nowe ogrodzenie.. Przecież ten patus mimo sądowego nakazu nie wypłaci odszkodowania a na kasę od skarbu państwa nie ma co liczyć.

za to zapłaci ubezpieczyciel auta, albo UFG, ale skoro nikt nie napisał o braku OC to najprawdopodobniej ubezpieczyciel auta będzie musiał pokryć koszty. Jak i czy ściągnie te pieniądze od kierowcy to akurat właściciela posesji gówno interesuje.
Zgłoś
turor 2025-02-02, 21:45 6
metyoo napisał/a:

za to zapłaci ubezpieczyciel auta, albo UFG, ale skoro nikt nie napisał o braku OC to najprawdopodobniej ubezpieczyciel auta będzie musiał pokryć koszty. Jak i czy ściągnie te pieniądze od kierowcy to akurat właściciela posesji gówno interesuje.

Różnie bywa.
Sądze się już dwa lata z ubezpieczalnią o odszkodowanie.
Filmik jest, facet sp🤬olił. W sądzie się przyznał, że kierował. Dostał grzywnę/mandat, jakiś wyroczek.
Ubezpieczalnia przyj🤬a się, że nie zrobiłem żadnego manewru w celu uniknięcia kolizji - sprawca zajechał mi drogę.
Rzeczoznawca na wniosek ubezpieczalni.
Dwie ekspertyzy bo pierwsza im się nie podobała.
W drugiej: nie miałem szans na reakcję.
I tak czekam dwa lata na odszkodowanie. Wiem , że dostanę plus odsetki więc mi się nie śpieszy.
Ale bez papugi bym nie wygrał.
Zgłoś
Harnek 2025-02-02, 21:51 7
W każdym mieście powinien być pręgierz, gdzie takie c🤬jki są przykuwanie na co najmniej miesiąc z wypalonym na czole k🤬sem. Żeby każdy później wiedział z kim ma do czynienia.
Zgłoś
Sztruks 2025-02-02, 23:18
O c🤬j chodzi w tym pierwszym filmikiem?
Zgłoś
DuduPizdu 2025-02-02, 23:37 3
@niemamskarpet.: to wina bab. Mógłby jeździć zwykłym, bezproblemowym, o połowę młodszym Clio, ale wtedy na swojej wiosce nie złapie żadnej dziury. Dlatego tępe wsiury zawsze kupują takie gruzy "premium", bo to jedyna rzecz, która ich jakoś określa. Zawsze się mówiło "ten Wiesiek od granatowej aczwórki" i już było wiadomo, a tak.... obciach i dozgonna masturbacja.
Zgłoś
metyoo 2025-02-02, 23:57 1
turor napisał/a:

Różnie bywa.
Sądze się już dwa lata z ubezpieczalnią o odszkodowanie.
Filmik jest, facet sp🤬olił. W sądzie się przyznał, że kierował. Dostał grzywnę/mandat, jakiś wyroczek.
Ubezpieczalnia przyj🤬a się, że nie zrobiłem żadnego manewru w celu uniknięcia kolizji - sprawca zajechał mi drogę.
Rzeczoznawca na wniosek ubezpieczalni.
Dwie ekspertyzy bo pierwsza im się nie podobała.
W drugiej: nie miałem szans na reakcję.
I tak czekam dwa lata na odszkodowanie. Wiem , że dostanę plus odsetki więc mi się nie śpieszy.
Ale bez papugi bym nie wygrał.

ale wiesz, żę to nie jest kolizja samochodów? przyj🤬 w ogrodzenie, tu nawet ne ma dyskusji. właściciel miał ogrodzenie przesunąć?
Zgłoś
Praxis 2025-02-03, 3:53
turor napisał/a:

Do 5 lat, z zakazem, zagrożenie życia , ucieczka, staranowanie, takimi karami to Sebixów nie ogarną.
Najpierw ścieżka zdrowia, potem nap🤬lanie łbem o drzwi od radiowozu , na komendzie kolejny wp🤬l, cienkim kijem po piętach.
Na koniec przymusowe prace w zakładzie zamkniętym aż wszystko odrobi, 5-10 lat, nieistotne.
Jedzenie z blaszanej michy, brak telewizora i rygor. Jak cos przeskrobie to wp🤬l i izolatka.
Dopiero wtedy by zaczęli myśleć czy warto rumakować

Niedoczekanie Twoje... zaraz by obrzucali kamieniami posterunek policji, a internet obiegłyby nagrania pokrzywdzonych sebixów wspieranych przez uwagę, interwencję i inne media szukające sensacji. Z jednej strony dobrze. Bardziej by się tu przydało społeczne stygmatyzowanie i bezwzględne więzienie bez możliwości kombinacji gdzie potem dochodzi do wielokrotnego zatrzymania lejcy. A co do lejcy - dożywotnie zabranie tego dokumentu również by się niektórym przydało.
Zgłoś
kranik123 2025-02-03, 9:24
niemamskarpet. napisał/a:

czemu prawie zawsze same wsiury jeżdżą takimi starymi audi albo bmw

Patrząc realnie to w pełnoletnich hondach, fordach, oplach czy innych wieswagenach też tego gówna pełno.
Zgłoś
Aonoyoru 2025-02-03, 10:46
turor napisał/a:

Do 5 lat, z zakazem, zagrożenie życia , ucieczka, staranowanie, takimi karami to Sebixów nie ogarną.
Najpierw ścieżka zdrowia, potem nap🤬lanie łbem o drzwi od radiowozu , na komendzie kolejny wp🤬l, cienkim kijem po piętach.
Na koniec przymusowe prace w zakładzie zamkniętym aż wszystko odrobi, 5-10 lat, nieistotne.
Jedzenie z blaszanej michy, brak telewizora i rygor. Jak cos przeskrobie to wp🤬l i izolatka.

Ale wiesz, że w Meksyku, Brazylii, Boliwii...... i innych takich krajach to nie pomaga?

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
OblesnyKnur 2025-02-03, 12:08
Ale zj🤬! Gdyby sie zatrzymal, dostalby nastepny zakaz i dalej sobie jezdzil.
Zgłoś
zax880 2025-02-03, 15:54
turor napisał/a:

Dodałbym do tego codzienne, profilaktyczne, 15 minutowe sesje z paralizatorem. Do tego odszkodowanie 10x realnych kosztów za wszystko co zniszczył po drodze, bez możliwości umożenia, dziedziczone nawet na rybki w akwarium...
Zgłoś
polakwrocek 2025-02-03, 17:12
Stare BMW albo Audi to wiesz że na 90% to Seba z gównem zamiast mózgu.
Zgłoś
turor 2025-02-03, 18:05 1
Aonoyoru napisał/a:

Ale wiesz, że w Meksyku, Brazylii, Boliwii...... i innych takich krajach to nie pomaga?

Dobrze, że u niemców pomaga, francuzów.
Tam nie palą aut przy byle zamieszkach i nie rozjeżdżają ludzi przy okazji każdych świąt.
Zgłoś
_I_ 2025-02-04, 7:42
K🤬y banderowskie
Zgłoś
xLocox 2025-02-06, 0:16
k🤬a całkiem solidne te ichniejsze KIA się wydają całkiem zdrowo wyp🤬olił a jeszcze wyklepią i na mniejszy komisariat poleci jak funkiel nówka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem