filmik ze skutkami od ESKA News:
więcej info: https://tvn24.pl/kielce/starachowice-na-widok-policjantow-zaczal-uciekac-uderzyl-w-radiowoz-nagranie-st8287839
Właściciel posesji będzie musiał zabulić za nowe ogrodzenie.. Przecież ten patus mimo sądowego nakazu nie wypłaci odszkodowania a na kasę od skarbu państwa nie ma co liczyć.
za to zapłaci ubezpieczyciel auta, albo UFG, ale skoro nikt nie napisał o braku OC to najprawdopodobniej ubezpieczyciel auta będzie musiał pokryć koszty. Jak i czy ściągnie te pieniądze od kierowcy to akurat właściciela posesji gówno interesuje.
Różnie bywa.
Sądze się już dwa lata z ubezpieczalnią o odszkodowanie.
Filmik jest, facet sp🤬olił. W sądzie się przyznał, że kierował. Dostał grzywnę/mandat, jakiś wyroczek.
Ubezpieczalnia przyj🤬a się, że nie zrobiłem żadnego manewru w celu uniknięcia kolizji - sprawca zajechał mi drogę.
Rzeczoznawca na wniosek ubezpieczalni.
Dwie ekspertyzy bo pierwsza im się nie podobała.
W drugiej: nie miałem szans na reakcję.
I tak czekam dwa lata na odszkodowanie. Wiem , że dostanę plus odsetki więc mi się nie śpieszy.
Ale bez papugi bym nie wygrał.
Do 5 lat, z zakazem, zagrożenie życia , ucieczka, staranowanie, takimi karami to Sebixów nie ogarną.
Najpierw ścieżka zdrowia, potem nap🤬lanie łbem o drzwi od radiowozu , na komendzie kolejny wp🤬l, cienkim kijem po piętach.
Na koniec przymusowe prace w zakładzie zamkniętym aż wszystko odrobi, 5-10 lat, nieistotne.
Jedzenie z blaszanej michy, brak telewizora i rygor. Jak cos przeskrobie to wp🤬l i izolatka.
Dopiero wtedy by zaczęli myśleć czy warto rumakować
czemu prawie zawsze same wsiury jeżdżą takimi starymi audi albo bmw
Do 5 lat, z zakazem, zagrożenie życia , ucieczka, staranowanie, takimi karami to Sebixów nie ogarną.
Najpierw ścieżka zdrowia, potem nap🤬lanie łbem o drzwi od radiowozu , na komendzie kolejny wp🤬l, cienkim kijem po piętach.
Na koniec przymusowe prace w zakładzie zamkniętym aż wszystko odrobi, 5-10 lat, nieistotne.
Jedzenie z blaszanej michy, brak telewizora i rygor. Jak cos przeskrobie to wp🤬l i izolatka.
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Do 5 lat, z zakazem, zagrożenie życia , ucieczka, staranowanie, takimi karami to Sebixów nie ogarną.
Ale wiesz, że w Meksyku, Brazylii, Boliwii...... i innych takich krajach to nie pomaga?